Young Charly bvba

Contactgegevens Young Charly bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Young Charly bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Young Charly bvba

Regio (region): MERKSEM, 2170 - BE, België

Adres (address): Bredabaan 746, België

Telefoon (phone): 32 3 6463849 32 3 6463849

Fax (fax): 32 3 6459664 32 3 6459664

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Young Charly bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Young Charly bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Young Charly bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Young Charly bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Young Charly bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Young Charly bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Young Charly bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Young Charly bvba
Products information Young Charly bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09518798828
Ondernemingsnummer: 4044036865
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Young Charly bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Young Charly bvba
(Get full report from official database of BE for Young Charly bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Young Charly bvba
Addition kinds of activities for Young Charly bvba

14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
55510101. Binnenboten | Inboard boats

Werken bij Young Charly bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Young Charly bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Young Charly bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Young Charly bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (tijdelijk) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zoeken wij een tijdelijke magazijnmedewerker. Je zult ingezet worden in verschillende aspecten van het magazijnwerk, maar voornamelijk orderpicken. De opdracht is in ieder geval voor een week vanaf 29/10 en zal daarna eventueel verlengd worden. Je zult werken in de dagploeg van 08:00-16:35

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van Young Charly bvba in sociale netwerken
Look for responds of Young Charly bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Young Charly bvba. Laat een reactie achter voor Young Charly bvba. Young Charly bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Young Charly bvba. Leave a respond for Young Charly bvba. Young Charly bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Young Charly bvba op de google maps. Adres en contacten Young Charly bvba
Location of Young Charly bvba on the google maps. Address and contacts of Young Charly bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Young Charly bvba Young Charly bvba: Hendriks Autocars NV | Paul V. Grafisch Buro | TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA | VAN SNICK P & FILS SPRL | Gerald Bihr

Other related companies as Young Charly bvba: Hendriks Autocars NV | Paul V. Grafisch Buro | TUINARCH.&-WERKEN VANDEVENNE BVBA | VAN SNICK P & FILS SPRL | Gerald Bihr

Young Charly bvba is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio MERKSEM, 2170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Young Charly bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09518798828. Het bedrijf Young Charly bvba bevindt zich op het adres: Bredabaan 746. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Young Charly bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Young Charly bvba is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Young Charly bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Young Charly bvba, openstaande posities, locatie van Young Charly bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Young Charly bvba is a company, that was registered 1993 in MERKSEM, 2170 - BE region, Belgium. Full name of company is Young Charly bvba, company assigned to the tax number BE09518798828. The company Young Charly bvba is located at the address: Bredabaan 746. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Young Charly bvba were not found.
The main activity of Young Charly bvba is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Young Charly bvba is not available. You also can look at reviews of Young Charly bvba, open positions, location of Young Charly bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Young Charly bvba, MERKSEM, 2170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Young Charly bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Young Charly bvba, MERKSEM, 2170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Young Charly bvba, employees, financial statistics.