Yavari,Cyrus

Contactgegevens Yavari,Cyrus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yavari,Cyrus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yavari,Cyrus

Regio (region): Brussels Brabant 1050 - BE, België

Adres (address): Chaussee de Boondael 341, België

Telefoon (phone): +32 (2) 791-45-32 +32 (2) 791-45-32

Fax (fax): +3226442878 +3226442878

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yavari,Cyrus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yavari,Cyrus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yavari,Cyrus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yavari,Cyrus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yavari,Cyrus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yavari,Cyrus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yavari,Cyrus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yavari,Cyrus
Products information Yavari,Cyrus

BTW identificatienummer (tax): BE05166564941
Ondernemingsnummer: 3077789306
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Yavari,Cyrus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yavari,Cyrus
(Get full report from official database of BE for Yavari,Cyrus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yavari,Cyrus
Addition kinds of activities for Yavari,Cyrus

37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services
83610103. Kinderhuis | Children's home

Werken bij Yavari,Cyrus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yavari,Cyrus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yavari,Cyrus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yavari,Cyrus. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

Zoek naar antwoorden van Yavari,Cyrus in sociale netwerken
Look for responds of Yavari,Cyrus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yavari,Cyrus. Laat een reactie achter voor Yavari,Cyrus. Yavari,Cyrus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yavari,Cyrus. Leave a respond for Yavari,Cyrus. Yavari,Cyrus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yavari,Cyrus op de google maps. Adres en contacten Yavari,Cyrus
Location of Yavari,Cyrus on the google maps. Address and contacts of Yavari,Cyrus

Andere gerelateerde bedrijven als come Yavari,Cyrus Yavari,Cyrus: MARIS | De Bruyne NV | Micro Macro | Plumb, Ramsay, McClay Consultants Ltd | Walleyndruk N.V.

Other related companies as Yavari,Cyrus: MARIS | De Bruyne NV | Micro Macro | Plumb, Ramsay, McClay Consultants Ltd | Walleyndruk N.V.

Yavari,Cyrus is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussels Brabant 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Yavari,Cyrus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05166564941. Het bedrijf Yavari,Cyrus bevindt zich op het adres: Chaussee de Boondael 341. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Yavari,Cyrus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yavari,Cyrus is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yavari,Cyrus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yavari,Cyrus, openstaande posities, locatie van Yavari,Cyrus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yavari,Cyrus is a company, that was registered 2009 in Brussels Brabant 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Yavari,Cyrus, company assigned to the tax number BE05166564941. The company Yavari,Cyrus is located at the address: Chaussee de Boondael 341. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Yavari,Cyrus were not found.
The main activity of Yavari,Cyrus is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Yavari,Cyrus is not available. You also can look at reviews of Yavari,Cyrus, open positions, location of Yavari,Cyrus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yavari,Cyrus, Brussels Brabant 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yavari,Cyrus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yavari,Cyrus, Brussels Brabant 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yavari,Cyrus, employees, financial statistics.