Yama Budokai-do

Contactgegevens Yama Budokai-do: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yama Budokai-do: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yama Budokai-do

Regio (region): 8300 WV 8300 - BE, België

Adres (address): Parmentierlaan 169, België

Telefoon (phone): +3250608486 +3250608486

Fax (fax): +3250608486 +3250608486

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yama Budokai-do: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yama Budokai-do"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yama Budokai-do"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yama Budokai-do, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yama Budokai-do. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yama Budokai-do, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yama Budokai-do. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yama Budokai-do
Products information Yama Budokai-do

BTW identificatienummer (tax): BE09160919189
Ondernemingsnummer: 1859130859
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Yama Budokai-do zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yama Budokai-do
(Get full report from official database of BE for Yama Budokai-do)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yama Budokai-do
Addition kinds of activities for Yama Budokai-do

363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
20410108. Gierstmeel | Millet flour
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
24990103. Kledinghangers, hout | Garment hangers, wood
30890602. Caseïne producten | Casein products
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij Yama Budokai-do: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yama Budokai-do: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yama Budokai-do. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yama Budokai-do. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Yama Budokai-do in sociale netwerken
Look for responds of Yama Budokai-do in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yama Budokai-do. Laat een reactie achter voor Yama Budokai-do. Yama Budokai-do bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yama Budokai-do. Leave a respond for Yama Budokai-do. Yama Budokai-do on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yama Budokai-do op de google maps. Adres en contacten Yama Budokai-do
Location of Yama Budokai-do on the google maps. Address and contacts of Yama Budokai-do

Andere gerelateerde bedrijven als come Yama Budokai-do Yama Budokai-do: Petit Chateau | WHITE HOUSE (HOTEL) | MICRO-MATION | Mediapolis-Tele Action | JP Martens Trans BVBA

Other related companies as Yama Budokai-do: Petit Chateau | WHITE HOUSE (HOTEL) | MICRO-MATION | Mediapolis-Tele Action | JP Martens Trans BVBA

Yama Budokai-do is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio 8300 WV 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Yama Budokai-do, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160919189. Het bedrijf Yama Budokai-do bevindt zich op het adres: Parmentierlaan 169. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Yama Budokai-do zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yama Budokai-do is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yama Budokai-do is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yama Budokai-do, openstaande posities, locatie van Yama Budokai-do op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yama Budokai-do is a company, that was registered 1992 in 8300 WV 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is Yama Budokai-do, company assigned to the tax number BE09160919189. The company Yama Budokai-do is located at the address: Parmentierlaan 169. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Yama Budokai-do were not found.
The main activity of Yama Budokai-do is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Yama Budokai-do is not available. You also can look at reviews of Yama Budokai-do, open positions, location of Yama Budokai-do on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yama Budokai-do, 8300 WV 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yama Budokai-do, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yama Budokai-do, 8300 WV 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yama Budokai-do, employees, financial statistics.