YUNG, RACHEL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • YUNG, RACHEL
Private companiesReal Estate • YUNG, RACHEL

Contactgegevens YUNG, RACHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YUNG, RACHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

YUNG, RACHEL

Regio (region): ANTWERP, NA 20000 - BE, België

Adres (address): italielei 65, België

Telefoon (phone): 075393220 075393220

Fax (fax): +32 (2) 980-59-44 +32 (2) 980-59-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YUNG, RACHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YUNG, RACHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YUNG, RACHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YUNG, RACHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YUNG, RACHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YUNG, RACHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YUNG, RACHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YUNG, RACHEL
Products information YUNG, RACHEL

BTW identificatienummer (tax): BE03395019531
Ondernemingsnummer: 5979827880
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in YUNG, RACHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YUNG, RACHEL
(Get full report from official database of BE for YUNG, RACHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor YUNG, RACHEL
Addition kinds of activities for YUNG, RACHEL

01399905. Kruiden- of kruidenboerderij | Herb or spice farm
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
38250233. Sweep generatoren | Sweep generators
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij YUNG, RACHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YUNG, RACHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YUNG, RACHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YUNG, RACHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van YUNG, RACHEL in sociale netwerken
Look for responds of YUNG, RACHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor YUNG, RACHEL. Laat een reactie achter voor YUNG, RACHEL. YUNG, RACHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YUNG, RACHEL. Leave a respond for YUNG, RACHEL. YUNG, RACHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YUNG, RACHEL op de google maps. Adres en contacten YUNG, RACHEL
Location of YUNG, RACHEL on the google maps. Address and contacts of YUNG, RACHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come YUNG, RACHEL YUNG, RACHEL: Leysmans BVBA | houtimpex BVBA | Mondia SA | MANU VAN KERCKHOVEN | Sint.maartenschool

Other related companies as YUNG, RACHEL: Leysmans BVBA | houtimpex BVBA | Mondia SA | MANU VAN KERCKHOVEN | Sint.maartenschool

YUNG, RACHEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio ANTWERP, NA 20000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is YUNG, RACHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03395019531. Het bedrijf YUNG, RACHEL bevindt zich op het adres: italielei 65. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in YUNG, RACHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YUNG, RACHEL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YUNG, RACHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YUNG, RACHEL, openstaande posities, locatie van YUNG, RACHEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YUNG, RACHEL is a company, that was registered 2011 in ANTWERP, NA 20000 - BE region, Belgium. Full name of company is YUNG, RACHEL, company assigned to the tax number BE03395019531. The company YUNG, RACHEL is located at the address: italielei 65. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in YUNG, RACHEL were not found.
The main activity of YUNG, RACHEL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YUNG, RACHEL is not available. You also can look at reviews of YUNG, RACHEL, open positions, location of YUNG, RACHEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YUNG, RACHEL, ANTWERP, NA 20000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YUNG, RACHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YUNG, RACHEL, ANTWERP, NA 20000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YUNG, RACHEL, employees, financial statistics.