XyZ Creations

Contactgegevens XyZ Creations: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XyZ Creations: address, phone, fax, email, website, opening hours

XyZ Creations

Regio (region): Plancenoit Plancenoit - BE, België

Adres (address): chemin du Lanternier 7, België

Telefoon (phone): +32 2 633 56 18 +32 2 633 56 18

Fax (fax): +32 2 633 55 57 +32 2 633 55 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XyZ Creations: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XyZ Creations"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XyZ Creations"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XyZ Creations, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XyZ Creations. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XyZ Creations, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XyZ Creations. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XyZ Creations
Products information XyZ Creations

BTW identificatienummer (tax): BE05916107177
Ondernemingsnummer: 9242492675
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in XyZ Creations zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XyZ Creations
(Get full report from official database of BE for XyZ Creations)

Aanvulling soorten activiteiten voor XyZ Creations
Addition kinds of activities for XyZ Creations

571904. Venster meubilair | Window furnishings
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
28610101. Aceton, natuurlijk | Acetone, natural
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
44930000. jachthavens | Marinas
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair

Werken bij XyZ Creations: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XyZ Creations: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XyZ Creations. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XyZ Creations. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van XyZ Creations in sociale netwerken
Look for responds of XyZ Creations in social networks

Lees alle opmerkingen voor XyZ Creations. Laat een reactie achter voor XyZ Creations. XyZ Creations bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XyZ Creations. Leave a respond for XyZ Creations. XyZ Creations on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XyZ Creations op de google maps. Adres en contacten XyZ Creations
Location of XyZ Creations on the google maps. Address and contacts of XyZ Creations

Andere gerelateerde bedrijven als come XyZ Creations XyZ Creations: DUPONT BVBA | Ateliers Bergenhuizen SPRL | VHB Marine en Construction B.V.B.A. | I&S Technologies Bvba | SLGI S.A

Other related companies as XyZ Creations: DUPONT BVBA | Ateliers Bergenhuizen SPRL | VHB Marine en Construction B.V.B.A. | I&S Technologies Bvba | SLGI S.A

XyZ Creations is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Plancenoit Plancenoit - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is XyZ Creations, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05916107177. Het bedrijf XyZ Creations bevindt zich op het adres: chemin du Lanternier 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in XyZ Creations zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XyZ Creations is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XyZ Creations is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XyZ Creations, openstaande posities, locatie van XyZ Creations op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

XyZ Creations is a company, that was registered 1990 in Plancenoit Plancenoit - BE region, Belgium. Full name of company is XyZ Creations, company assigned to the tax number BE05916107177. The company XyZ Creations is located at the address: chemin du Lanternier 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in XyZ Creations were not found.
The main activity of XyZ Creations is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of XyZ Creations is not available. You also can look at reviews of XyZ Creations, open positions, location of XyZ Creations on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over XyZ Creations, Plancenoit Plancenoit - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XyZ Creations, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XyZ Creations, Plancenoit Plancenoit - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XyZ Creations, employees, financial statistics.