XIXI Inc

Contactgegevens XIXI Inc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XIXI Inc: address, phone, fax, email, website, opening hours

XIXI Inc

Regio (region): somecity, ab 123456 - BE, België

Adres (address): somewhere, België

Telefoon (phone): 00321234567 00321234567

Fax (fax): +32 (15) 198-19-60 +32 (15) 198-19-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XIXI Inc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XIXI Inc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XIXI Inc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XIXI Inc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XIXI Inc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XIXI Inc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XIXI Inc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XIXI Inc
Products information XIXI Inc

BTW identificatienummer (tax): BE02656463623
Ondernemingsnummer: 4862243652
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in XIXI Inc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XIXI Inc
(Get full report from official database of BE for XIXI Inc)

Aanvulling soorten activiteiten voor XIXI Inc
Addition kinds of activities for XIXI Inc

327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
34460503. Registraties (lucht), metaal | Registers (air), metal
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
59929902. Planten, potten | Plants, potted

Werken bij XIXI Inc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XIXI Inc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XIXI Inc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XIXI Inc. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van XIXI Inc in sociale netwerken
Look for responds of XIXI Inc in social networks

Lees alle opmerkingen voor XIXI Inc. Laat een reactie achter voor XIXI Inc. XIXI Inc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XIXI Inc. Leave a respond for XIXI Inc. XIXI Inc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XIXI Inc op de google maps. Adres en contacten XIXI Inc
Location of XIXI Inc on the google maps. Address and contacts of XIXI Inc

Andere gerelateerde bedrijven als come XIXI Inc XIXI Inc: A.P.N. | Qualitijd BVBA | Bourgeois | Avanti | De Melio

Other related companies as XIXI Inc: A.P.N. | Qualitijd BVBA | Bourgeois | Avanti | De Melio

XIXI Inc is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio somecity, ab 123456 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is XIXI Inc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02656463623. Het bedrijf XIXI Inc bevindt zich op het adres: somewhere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in XIXI Inc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XIXI Inc is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XIXI Inc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XIXI Inc, openstaande posities, locatie van XIXI Inc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

XIXI Inc is a company, that was registered 2012 in somecity, ab 123456 - BE region, Belgium. Full name of company is XIXI Inc, company assigned to the tax number BE02656463623. The company XIXI Inc is located at the address: somewhere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in XIXI Inc were not found.
The main activity of XIXI Inc is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of XIXI Inc is not available. You also can look at reviews of XIXI Inc, open positions, location of XIXI Inc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over XIXI Inc, somecity, ab 123456 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XIXI Inc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XIXI Inc, somecity, ab 123456 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XIXI Inc, employees, financial statistics.