XFAB I.T. bvba

Contactgegevens XFAB I.T. bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XFAB I.T. bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

XFAB I.T. bvba

Regio (region): Antwerpen, Antwerpen 2000 - Belgium, België

Adres (address): 39 Kipdorpbest b2, België

Telefoon (phone): 32 3 2323456 32 3 2323456

Fax (fax): 32 3 2323456 32 3 2323456

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XFAB I.T. bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XFAB I.T. bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XFAB I.T. bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XFAB I.T. bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XFAB I.T. bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XFAB I.T. bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XFAB I.T. bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XFAB I.T. bvba
Products information XFAB I.T. bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02107147216
Ondernemingsnummer: 4506286621
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in XFAB I.T. bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XFAB I.T. bvba
(Get full report from official database of BE for XFAB I.T. bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor XFAB I.T. bvba
Addition kinds of activities for XFAB I.T. bvba

572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij XFAB I.T. bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XFAB I.T. bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XFAB I.T. bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XFAB I.T. bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van XFAB I.T. bvba in sociale netwerken
Look for responds of XFAB I.T. bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor XFAB I.T. bvba. Laat een reactie achter voor XFAB I.T. bvba. XFAB I.T. bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XFAB I.T. bvba. Leave a respond for XFAB I.T. bvba. XFAB I.T. bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XFAB I.T. bvba op de google maps. Adres en contacten XFAB I.T. bvba
Location of XFAB I.T. bvba on the google maps. Address and contacts of XFAB I.T. bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come XFAB I.T. bvba XFAB I.T. bvba: Prepack BVBA | Audimat Automation SA | SALMKE ('T) | Smile again Belgium NV | Engels H Studiebureel

Other related companies as XFAB I.T. bvba: Prepack BVBA | Audimat Automation SA | SALMKE ('T) | Smile again Belgium NV | Engels H Studiebureel

XFAB I.T. bvba is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, Antwerpen 2000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is XFAB I.T. bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02107147216. Het bedrijf XFAB I.T. bvba bevindt zich op het adres: 39 Kipdorpbest b2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in XFAB I.T. bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XFAB I.T. bvba is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XFAB I.T. bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XFAB I.T. bvba, openstaande posities, locatie van XFAB I.T. bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

XFAB I.T. bvba is a company, that was registered 2014 in Antwerpen, Antwerpen 2000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is XFAB I.T. bvba, company assigned to the tax number BE02107147216. The company XFAB I.T. bvba is located at the address: 39 Kipdorpbest b2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in XFAB I.T. bvba were not found.
The main activity of XFAB I.T. bvba is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of XFAB I.T. bvba is not available. You also can look at reviews of XFAB I.T. bvba, open positions, location of XFAB I.T. bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over XFAB I.T. bvba, Antwerpen, Antwerpen 2000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XFAB I.T. bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XFAB I.T. bvba, Antwerpen, Antwerpen 2000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XFAB I.T. bvba, employees, financial statistics.