XENA Intercultural Management

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • XENA Intercultural Management
Private companiesAmusement and Recreation Services • XENA Intercultural Management

Contactgegevens XENA Intercultural Management: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data XENA Intercultural Management: address, phone, fax, email, website, opening hours

XENA Intercultural Management

Regio (region): Zaventem na 1933 - Belgium, België

Adres (address): Bosdellestraat 120 Box 7, België

Telefoon (phone): +32.2.758.09.89 +32.2.758.09.89

Fax (fax): +32.2.758.09.99 +32.2.758.09.99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) XENA Intercultural Management: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "XENA Intercultural Management"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "XENA Intercultural Management"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van XENA Intercultural Management, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen XENA Intercultural Management. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of XENA Intercultural Management, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees XENA Intercultural Management. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti XENA Intercultural Management
Products information XENA Intercultural Management

BTW identificatienummer (tax): BE02569946289
Ondernemingsnummer: 2241180419
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in XENA Intercultural Management zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor XENA Intercultural Management
(Get full report from official database of BE for XENA Intercultural Management)

Aanvulling soorten activiteiten voor XENA Intercultural Management
Addition kinds of activities for XENA Intercultural Management

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
35420503. Merkmachines | Marking machines
35520108. Frames, doubling en twisting, textielmachines | Frames, doubling and twisting, textile machinery
50120400. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas

Werken bij XENA Intercultural Management: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in XENA Intercultural Management: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor XENA Intercultural Management. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for XENA Intercultural Management. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van XENA Intercultural Management in sociale netwerken
Look for responds of XENA Intercultural Management in social networks

Lees alle opmerkingen voor XENA Intercultural Management. Laat een reactie achter voor XENA Intercultural Management. XENA Intercultural Management bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for XENA Intercultural Management. Leave a respond for XENA Intercultural Management. XENA Intercultural Management on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie XENA Intercultural Management op de google maps. Adres en contacten XENA Intercultural Management
Location of XENA Intercultural Management on the google maps. Address and contacts of XENA Intercultural Management

Andere gerelateerde bedrijven als come XENA Intercultural Management XENA Intercultural Management: Haezebrouck BVBA | Van Velthoven Gebr | CIS COMPUTER SPRL | DEC NV | FOTO ANN

Other related companies as XENA Intercultural Management: Haezebrouck BVBA | Van Velthoven Gebr | CIS COMPUTER SPRL | DEC NV | FOTO ANN

XENA Intercultural Management is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zaventem na 1933 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is XENA Intercultural Management, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569946289. Het bedrijf XENA Intercultural Management bevindt zich op het adres: Bosdellestraat 120 Box 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in XENA Intercultural Management zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van XENA Intercultural Management is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van XENA Intercultural Management is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van XENA Intercultural Management, openstaande posities, locatie van XENA Intercultural Management op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

XENA Intercultural Management is a company, that was registered 2016 in Zaventem na 1933 - Belgium region, Belgium. Full name of company is XENA Intercultural Management, company assigned to the tax number BE02569946289. The company XENA Intercultural Management is located at the address: Bosdellestraat 120 Box 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in XENA Intercultural Management were not found.
The main activity of XENA Intercultural Management is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of XENA Intercultural Management is not available. You also can look at reviews of XENA Intercultural Management, open positions, location of XENA Intercultural Management on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over XENA Intercultural Management, Zaventem na 1933 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf XENA Intercultural Management, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about XENA Intercultural Management, Zaventem na 1933 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company XENA Intercultural Management, employees, financial statistics.