World Diving

Particuliere bedrijvenLegale diensten • World Diving
Private companiesLegal Services • World Diving

Contactgegevens World Diving: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data World Diving: address, phone, fax, email, website, opening hours

World Diving

Regio (region): Schoten Antwerpen 2900 - BE, België

Adres (address): Acaciadreef 9, België

Telefoon (phone): +32-475431884 +32-475431884

Fax (fax): +32 (68) 274-82-95 +32 (68) 274-82-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) World Diving: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "World Diving"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "World Diving"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van World Diving, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen World Diving. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of World Diving, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees World Diving. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti World Diving
Products information World Diving

BTW identificatienummer (tax): BE08154846191
Ondernemingsnummer: 7894195556
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in World Diving zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor World Diving
(Get full report from official database of BE for World Diving)

Aanvulling soorten activiteiten voor World Diving
Addition kinds of activities for World Diving

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
357199. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
26110103. Soda pulp | Soda pulp
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
35450308. Chasers (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Chasers (machine tool accessories)
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec

Werken bij World Diving: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in World Diving: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor World Diving. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for World Diving. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

Zoek naar antwoorden van World Diving in sociale netwerken
Look for responds of World Diving in social networks

Lees alle opmerkingen voor World Diving. Laat een reactie achter voor World Diving. World Diving bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for World Diving. Leave a respond for World Diving. World Diving on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie World Diving op de google maps. Adres en contacten World Diving
Location of World Diving on the google maps. Address and contacts of World Diving

Andere gerelateerde bedrijven als come World Diving World Diving: Elak Electronics sa | LESSIUS HOGESCHOOL | Geldhof Hout NV | Elektro Stevens bvba | Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap

Other related companies as World Diving: Elak Electronics sa | LESSIUS HOGESCHOOL | Geldhof Hout NV | Elektro Stevens bvba | Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap

World Diving is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Schoten Antwerpen 2900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is World Diving, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08154846191. Het bedrijf World Diving bevindt zich op het adres: Acaciadreef 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in World Diving zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van World Diving is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van World Diving is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van World Diving, openstaande posities, locatie van World Diving op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

World Diving is a company, that was registered 2017 in Schoten Antwerpen 2900 - BE region, Belgium. Full name of company is World Diving, company assigned to the tax number BE08154846191. The company World Diving is located at the address: Acaciadreef 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in World Diving were not found.
The main activity of World Diving is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of World Diving is not available. You also can look at reviews of World Diving, open positions, location of World Diving on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over World Diving, Schoten Antwerpen 2900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf World Diving, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about World Diving, Schoten Antwerpen 2900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company World Diving, employees, financial statistics.