Wit-kruis vlaams brabant vzw

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Wit-kruis vlaams brabant vzw
Private companiesAdministration of Economic Programs • Wit-kruis vlaams brabant vzw

Contactgegevens Wit-kruis vlaams brabant vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wit-kruis vlaams brabant vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wit-kruis vlaams brabant vzw

Regio (region): herent, 3020 - BE, België

Adres (address): mechelsesteenweg 147, België

Telefoon (phone): +32 (53) 466-65-91 +32 (53) 466-65-91

Fax (fax): 32.16.319569 32.16.319569

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wit-kruis vlaams brabant vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wit-kruis vlaams brabant vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wit-kruis vlaams brabant vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wit-kruis vlaams brabant vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wit-kruis vlaams brabant vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wit-kruis vlaams brabant vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wit-kruis vlaams brabant vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wit-kruis vlaams brabant vzw
Products information Wit-kruis vlaams brabant vzw

BTW identificatienummer (tax): BE08603088378
Ondernemingsnummer: 1416656494
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Wit-kruis vlaams brabant vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wit-kruis vlaams brabant vzw
(Get full report from official database of BE for Wit-kruis vlaams brabant vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wit-kruis vlaams brabant vzw
Addition kinds of activities for Wit-kruis vlaams brabant vzw

599599. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij Wit-kruis vlaams brabant vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wit-kruis vlaams brabant vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wit-kruis vlaams brabant vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wit-kruis vlaams brabant vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van Wit-kruis vlaams brabant vzw in sociale netwerken
Look for responds of Wit-kruis vlaams brabant vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wit-kruis vlaams brabant vzw. Laat een reactie achter voor Wit-kruis vlaams brabant vzw. Wit-kruis vlaams brabant vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wit-kruis vlaams brabant vzw. Leave a respond for Wit-kruis vlaams brabant vzw. Wit-kruis vlaams brabant vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wit-kruis vlaams brabant vzw op de google maps. Adres en contacten Wit-kruis vlaams brabant vzw
Location of Wit-kruis vlaams brabant vzw on the google maps. Address and contacts of Wit-kruis vlaams brabant vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Wit-kruis vlaams brabant vzw Wit-kruis vlaams brabant vzw: Jossa SA | Bertrand Ets | Frezza Belgium SA | Coulier Wijnhandel NV | EC & Maintenance S.A.

Other related companies as Wit-kruis vlaams brabant vzw: Jossa SA | Bertrand Ets | Frezza Belgium SA | Coulier Wijnhandel NV | EC & Maintenance S.A.

Wit-kruis vlaams brabant vzw is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio herent, 3020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wit-kruis vlaams brabant vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603088378. Het bedrijf Wit-kruis vlaams brabant vzw bevindt zich op het adres: mechelsesteenweg 147. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Wit-kruis vlaams brabant vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wit-kruis vlaams brabant vzw is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wit-kruis vlaams brabant vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wit-kruis vlaams brabant vzw, openstaande posities, locatie van Wit-kruis vlaams brabant vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wit-kruis vlaams brabant vzw is a company, that was registered 2008 in herent, 3020 - BE region, Belgium. Full name of company is Wit-kruis vlaams brabant vzw, company assigned to the tax number BE08603088378. The company Wit-kruis vlaams brabant vzw is located at the address: mechelsesteenweg 147. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Wit-kruis vlaams brabant vzw were not found.
The main activity of Wit-kruis vlaams brabant vzw is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wit-kruis vlaams brabant vzw is not available. You also can look at reviews of Wit-kruis vlaams brabant vzw, open positions, location of Wit-kruis vlaams brabant vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wit-kruis vlaams brabant vzw, herent, 3020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wit-kruis vlaams brabant vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wit-kruis vlaams brabant vzw, herent, 3020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wit-kruis vlaams brabant vzw, employees, financial statistics.