Willy Coppens

Contactgegevens Willy Coppens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willy Coppens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willy Coppens

Regio (region): Aalst, 9300 - BE, België

Adres (address): Leo De Bethunelaan 68, België

Telefoon (phone): 0495436679 0495436679

Fax (fax): +32 (69) 330-74-87 +32 (69) 330-74-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willy Coppens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willy Coppens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willy Coppens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willy Coppens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willy Coppens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willy Coppens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willy Coppens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willy Coppens
Products information Willy Coppens

BTW identificatienummer (tax): BE05603820800
Ondernemingsnummer: 9553131103
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Willy Coppens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willy Coppens
(Get full report from official database of BE for Willy Coppens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willy Coppens
Addition kinds of activities for Willy Coppens

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school
87119900. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec

Werken bij Willy Coppens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willy Coppens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willy Coppens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willy Coppens. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van Willy Coppens in sociale netwerken
Look for responds of Willy Coppens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willy Coppens. Laat een reactie achter voor Willy Coppens. Willy Coppens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willy Coppens. Leave a respond for Willy Coppens. Willy Coppens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willy Coppens op de google maps. Adres en contacten Willy Coppens
Location of Willy Coppens on the google maps. Address and contacts of Willy Coppens

Andere gerelateerde bedrijven als come Willy Coppens Willy Coppens: Immo Pottelberg | C.I.S.S. BVBA | Transport Verlinden Peter BVBA | De Groote C N.V. | Tim Lucas

Other related companies as Willy Coppens: Immo Pottelberg | C.I.S.S. BVBA | Transport Verlinden Peter BVBA | De Groote C N.V. | Tim Lucas

Willy Coppens is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Aalst, 9300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Willy Coppens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05603820800. Het bedrijf Willy Coppens bevindt zich op het adres: Leo De Bethunelaan 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Willy Coppens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willy Coppens is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willy Coppens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willy Coppens, openstaande posities, locatie van Willy Coppens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willy Coppens is a company, that was registered 2018 in Aalst, 9300 - BE region, Belgium. Full name of company is Willy Coppens, company assigned to the tax number BE05603820800. The company Willy Coppens is located at the address: Leo De Bethunelaan 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Willy Coppens were not found.
The main activity of Willy Coppens is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Willy Coppens is not available. You also can look at reviews of Willy Coppens, open positions, location of Willy Coppens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willy Coppens, Aalst, 9300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willy Coppens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willy Coppens, Aalst, 9300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willy Coppens, employees, financial statistics.