Willekens, Kevin

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Willekens, Kevin

Contactgegevens Willekens, Kevin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willekens, Kevin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willekens, Kevin

Regio (region): 2230 Herselt NA - BE, België

Adres (address): Westerlosesteenweg 79 B, België

Telefoon (phone): 0032 14 54 29 10 0032 14 54 29 10

Fax (fax): +32 (3) 275-78-12 +32 (3) 275-78-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willekens, Kevin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willekens, Kevin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willekens, Kevin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willekens, Kevin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willekens, Kevin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willekens, Kevin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willekens, Kevin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willekens, Kevin
Products information Willekens, Kevin

BTW identificatienummer (tax): BE05029235839
Ondernemingsnummer: 7488800048
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Willekens, Kevin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willekens, Kevin
(Get full report from official database of BE for Willekens, Kevin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willekens, Kevin
Addition kinds of activities for Willekens, Kevin

546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments
51699906. explosieven | Explosives

Werken bij Willekens, Kevin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willekens, Kevin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willekens, Kevin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willekens, Kevin. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van Willekens, Kevin in sociale netwerken
Look for responds of Willekens, Kevin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willekens, Kevin. Laat een reactie achter voor Willekens, Kevin. Willekens, Kevin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willekens, Kevin. Leave a respond for Willekens, Kevin. Willekens, Kevin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willekens, Kevin op de google maps. Adres en contacten Willekens, Kevin
Location of Willekens, Kevin on the google maps. Address and contacts of Willekens, Kevin

Andere gerelateerde bedrijven als come Willekens, Kevin Willekens, Kevin: DESAIR NV | Peters Philippe | Lichtpunt ('t) | DE LAENDER, JOHAN | plastigi

Other related companies as Willekens, Kevin: DESAIR NV | Peters Philippe | Lichtpunt ('t) | DE LAENDER, JOHAN | plastigi

Willekens, Kevin is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio 2230 Herselt NA - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Willekens, Kevin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05029235839. Het bedrijf Willekens, Kevin bevindt zich op het adres: Westerlosesteenweg 79 B. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Willekens, Kevin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willekens, Kevin is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willekens, Kevin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willekens, Kevin, openstaande posities, locatie van Willekens, Kevin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willekens, Kevin is a company, that was registered 1993 in 2230 Herselt NA - BE region, Belgium. Full name of company is Willekens, Kevin, company assigned to the tax number BE05029235839. The company Willekens, Kevin is located at the address: Westerlosesteenweg 79 B. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Willekens, Kevin were not found.
The main activity of Willekens, Kevin is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willekens, Kevin is not available. You also can look at reviews of Willekens, Kevin, open positions, location of Willekens, Kevin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willekens, Kevin, 2230 Herselt NA - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willekens, Kevin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willekens, Kevin, 2230 Herselt NA - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willekens, Kevin, employees, financial statistics.