Wheels, Inc

Contactgegevens Wheels, Inc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wheels, Inc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wheels, Inc

Regio (region): Zaventem Brussels 1932 - BE, België

Adres (address): Lozenberg 5, België

Telefoon (phone): +32 2 716 56 90 +32 2 716 56 90

Fax (fax): +32 (10) 191-70-32 +32 (10) 191-70-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wheels, Inc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wheels, Inc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wheels, Inc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wheels, Inc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wheels, Inc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wheels, Inc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wheels, Inc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wheels, Inc
Products information Wheels, Inc

BTW identificatienummer (tax): BE02452392578
Ondernemingsnummer: 1337005615
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 621,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wheels, Inc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wheels, Inc
(Get full report from official database of BE for Wheels, Inc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wheels, Inc
Addition kinds of activities for Wheels, Inc

072101. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
67329903. Religieus vertrouwen management | Religious trust management
87480300. Communicatieadvies | Communications consulting

Werken bij Wheels, Inc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wheels, Inc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wheels, Inc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wheels, Inc. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van Wheels, Inc in sociale netwerken
Look for responds of Wheels, Inc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wheels, Inc. Laat een reactie achter voor Wheels, Inc. Wheels, Inc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wheels, Inc. Leave a respond for Wheels, Inc. Wheels, Inc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wheels, Inc op de google maps. Adres en contacten Wheels, Inc
Location of Wheels, Inc on the google maps. Address and contacts of Wheels, Inc

Andere gerelateerde bedrijven als come Wheels, Inc Wheels, Inc: Kleine Drukker (De) | Coppens S | Molenschrans N.V. | Modulmed SA | Promokids

Other related companies as Wheels, Inc: Kleine Drukker (De) | Coppens S | Molenschrans N.V. | Modulmed SA | Promokids

Wheels, Inc is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Zaventem Brussels 1932 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wheels, Inc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02452392578. Het bedrijf Wheels, Inc bevindt zich op het adres: Lozenberg 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 621,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wheels, Inc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wheels, Inc is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wheels, Inc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wheels, Inc, openstaande posities, locatie van Wheels, Inc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wheels, Inc is a company, that was registered 2001 in Zaventem Brussels 1932 - BE region, Belgium. Full name of company is Wheels, Inc, company assigned to the tax number BE02452392578. The company Wheels, Inc is located at the address: Lozenberg 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 621,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wheels, Inc were not found.
The main activity of Wheels, Inc is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wheels, Inc is not available. You also can look at reviews of Wheels, Inc, open positions, location of Wheels, Inc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wheels, Inc, Zaventem Brussels 1932 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wheels, Inc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wheels, Inc, Zaventem Brussels 1932 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wheels, Inc, employees, financial statistics.