Western Elvers

Contactgegevens Western Elvers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Western Elvers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Western Elvers

Regio (region): Avelgem na 8580 - Belgium, België

Adres (address): Leynseelstraat 82, België

Telefoon (phone): +3256706728 +3256706728

Fax (fax): +3256706729 +3256706729

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Western Elvers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Western Elvers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Western Elvers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Western Elvers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Western Elvers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Western Elvers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Western Elvers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Western Elvers
Products information Western Elvers

BTW identificatienummer (tax): BE05976806640
Ondernemingsnummer: 4052825927
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Western Elvers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Western Elvers
(Get full report from official database of BE for Western Elvers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Western Elvers
Addition kinds of activities for Western Elvers

5149. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
28190501. Potash alum | Potash alum
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop
89990302. Auteur | Author

Werken bij Western Elvers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Western Elvers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Western Elvers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Western Elvers. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van Western Elvers in sociale netwerken
Look for responds of Western Elvers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Western Elvers. Laat een reactie achter voor Western Elvers. Western Elvers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Western Elvers. Leave a respond for Western Elvers. Western Elvers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Western Elvers op de google maps. Adres en contacten Western Elvers
Location of Western Elvers on the google maps. Address and contacts of Western Elvers

Andere gerelateerde bedrijven als come Western Elvers Western Elvers: PROTECTOR BELGIUM BVBA | BECKERS SOFIE D.O.-M.R.O.B. | Debal N.V. | Redpoint nv | Yves Decadt

Other related companies as Western Elvers: PROTECTOR BELGIUM BVBA | BECKERS SOFIE D.O.-M.R.O.B. | Debal N.V. | Redpoint nv | Yves Decadt

Western Elvers is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Avelgem na 8580 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Western Elvers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976806640. Het bedrijf Western Elvers bevindt zich op het adres: Leynseelstraat 82. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Western Elvers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Western Elvers is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Western Elvers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Western Elvers, openstaande posities, locatie van Western Elvers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Western Elvers is a company, that was registered 1994 in Avelgem na 8580 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Western Elvers, company assigned to the tax number BE05976806640. The company Western Elvers is located at the address: Leynseelstraat 82. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Western Elvers were not found.
The main activity of Western Elvers is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Western Elvers is not available. You also can look at reviews of Western Elvers, open positions, location of Western Elvers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Western Elvers, Avelgem na 8580 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Western Elvers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Western Elvers, Avelgem na 8580 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Western Elvers, employees, financial statistics.