Web Computers International AEC-Antwerp Branch

Contactgegevens Web Computers International AEC-Antwerp Branch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Web Computers International AEC-Antwerp Branch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Web Computers International AEC-Antwerp Branch

Regio (region): Antwerp B-2018 - BE, België

Adres (address): Lange Lozanastraat 176-182, België

Telefoon (phone): +31 +31

Fax (fax): +31 +31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Web Computers International AEC-Antwerp Branch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Web Computers International AEC-Antwerp Branch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Web Computers International AEC-Antwerp Branch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Web Computers International AEC-Antwerp Branch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Web Computers International AEC-Antwerp Branch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Web Computers International AEC-Antwerp Branch
Products information Web Computers International AEC-Antwerp Branch

BTW identificatienummer (tax): BE06713165283
Ondernemingsnummer: 7760986328
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Web Computers International AEC-Antwerp Branch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Web Computers International AEC-Antwerp Branch
(Get full report from official database of BE for Web Computers International AEC-Antwerp Branch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Web Computers International AEC-Antwerp Branch
Addition kinds of activities for Web Computers International AEC-Antwerp Branch

149904. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
50510300. Koperproducten | Copper products
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental
86610106. Katholieke kerk | Catholic church

Werken bij Web Computers International AEC-Antwerp Branch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Web Computers International AEC-Antwerp Branch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Web Computers International AEC-Antwerp Branch in sociale netwerken
Look for responds of Web Computers International AEC-Antwerp Branch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Laat een reactie achter voor Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Web Computers International AEC-Antwerp Branch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Leave a respond for Web Computers International AEC-Antwerp Branch. Web Computers International AEC-Antwerp Branch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Web Computers International AEC-Antwerp Branch op de google maps. Adres en contacten Web Computers International AEC-Antwerp Branch
Location of Web Computers International AEC-Antwerp Branch on the google maps. Address and contacts of Web Computers International AEC-Antwerp Branch

Andere gerelateerde bedrijven als come Web Computers International AEC-Antwerp Branch Web Computers International AEC-Antwerp Branch: FAAC BELGIUM | BEMELMANS & Fils SPRL | GUNS bvba | Mig's World Wines | Dechambre Patrick,

Other related companies as Web Computers International AEC-Antwerp Branch: FAAC BELGIUM | BEMELMANS & Fils SPRL | GUNS bvba | Mig's World Wines | Dechambre Patrick,

Web Computers International AEC-Antwerp Branch is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerp B-2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Web Computers International AEC-Antwerp Branch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713165283. Het bedrijf Web Computers International AEC-Antwerp Branch bevindt zich op het adres: Lange Lozanastraat 176-182. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Web Computers International AEC-Antwerp Branch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Web Computers International AEC-Antwerp Branch is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Web Computers International AEC-Antwerp Branch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Web Computers International AEC-Antwerp Branch, openstaande posities, locatie van Web Computers International AEC-Antwerp Branch op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Web Computers International AEC-Antwerp Branch is a company, that was registered 1996 in Antwerp B-2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Web Computers International AEC-Antwerp Branch, company assigned to the tax number BE06713165283. The company Web Computers International AEC-Antwerp Branch is located at the address: Lange Lozanastraat 176-182. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Web Computers International AEC-Antwerp Branch were not found.
The main activity of Web Computers International AEC-Antwerp Branch is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Web Computers International AEC-Antwerp Branch is not available. You also can look at reviews of Web Computers International AEC-Antwerp Branch, open positions, location of Web Computers International AEC-Antwerp Branch on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Web Computers International AEC-Antwerp Branch, Antwerp B-2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Web Computers International AEC-Antwerp Branch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Web Computers International AEC-Antwerp Branch, Antwerp B-2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Web Computers International AEC-Antwerp Branch, employees, financial statistics.