Web Cartel

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Web Cartel
Private companiesReal Estate • Web Cartel

Contactgegevens Web Cartel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Web Cartel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Web Cartel

Regio (region): Ottignies - LLN, 1341 - BE, België

Adres (address): Avenue Provinciale, 103, België

Telefoon (phone): 003210611542 003210611542

Fax (fax): 003210611542 003210611542

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Web Cartel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Web Cartel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Web Cartel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Web Cartel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Web Cartel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Web Cartel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Web Cartel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Web Cartel
Products information Web Cartel

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Web Cartel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Web Cartel
(Get full report from official database of BE for Web Cartel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Web Cartel
Addition kinds of activities for Web Cartel

239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
333901. Lood en zink | Lead and zinc
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies

Werken bij Web Cartel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Web Cartel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Web Cartel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Web Cartel. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Web Cartel in sociale netwerken
Look for responds of Web Cartel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Web Cartel. Laat een reactie achter voor Web Cartel. Web Cartel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Web Cartel. Leave a respond for Web Cartel. Web Cartel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Web Cartel op de google maps. Adres en contacten Web Cartel
Location of Web Cartel on the google maps. Address and contacts of Web Cartel

Andere gerelateerde bedrijven als come Web Cartel Web Cartel: Leroy BVBA | G.D.M. Energy BVBA | Van Hove Gebr BVBA | Breynaert, Jelle | Vedior Interim

Other related companies as Web Cartel: Leroy BVBA | G.D.M. Energy BVBA | Van Hove Gebr BVBA | Breynaert, Jelle | Vedior Interim

Web Cartel is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ottignies - LLN, 1341 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Web Cartel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf Web Cartel bevindt zich op het adres: Avenue Provinciale, 103. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Web Cartel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Web Cartel is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Web Cartel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Web Cartel, openstaande posities, locatie van Web Cartel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Web Cartel is a company, that was registered 1992 in Ottignies - LLN, 1341 - BE region, Belgium. Full name of company is Web Cartel, company assigned to the tax number BE02120880126. The company Web Cartel is located at the address: Avenue Provinciale, 103. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Web Cartel were not found.
The main activity of Web Cartel is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Web Cartel is not available. You also can look at reviews of Web Cartel, open positions, location of Web Cartel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Web Cartel, Ottignies - LLN, 1341 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Web Cartel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Web Cartel, Ottignies - LLN, 1341 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Web Cartel, employees, financial statistics.