C.A.P. BVBA

Contactgegevens C.A.P. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.A.P. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.A.P. BVBA

Regio (region): Avelgem, België

Adres (address): Langestraat 3,8580, België

Telefoon (phone): 0476 99 37 88 0476 99 37 88

Fax (fax): +32 (13) 803-98-12 +32 (13) 803-98-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.A.P. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.A.P. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.A.P. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.A.P. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.A.P. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.A.P. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.A.P. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.A.P. BVBA
Products information C.A.P. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09910461425
Ondernemingsnummer: 8023834228
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.A.P. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.A.P. BVBA
(Get full report from official database of BE for C.A.P. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.A.P. BVBA
Addition kinds of activities for C.A.P. BVBA

22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
50230104. Glaswerk | Glassware
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate

Werken bij C.A.P. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.A.P. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.A.P. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.A.P. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van C.A.P. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C.A.P. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.A.P. BVBA. Laat een reactie achter voor C.A.P. BVBA. C.A.P. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.A.P. BVBA. Leave a respond for C.A.P. BVBA. C.A.P. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.A.P. BVBA op de google maps. Adres en contacten C.A.P. BVBA
Location of C.A.P. BVBA on the google maps. Address and contacts of C.A.P. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.A.P. BVBA C.A.P. BVBA: ITAF BVBA | Cook & Cool NV | CTS BELGIUM SPRL | K & S Associates | Lilas-Lilapoort

Other related companies as C.A.P. BVBA: ITAF BVBA | Cook & Cool NV | CTS BELGIUM SPRL | K & S Associates | Lilas-Lilapoort

C.A.P. BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Avelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is C.A.P. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09910461425. Het bedrijf C.A.P. BVBA bevindt zich op het adres: Langestraat 3,8580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.A.P. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.A.P. BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.A.P. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.A.P. BVBA, openstaande posities, locatie van C.A.P. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.A.P. BVBA is a company, that was registered 2007 in Avelgem region, Belgium. Full name of company is C.A.P. BVBA, company assigned to the tax number BE09910461425. The company C.A.P. BVBA is located at the address: Langestraat 3,8580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.A.P. BVBA were not found.
The main activity of C.A.P. BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.A.P. BVBA is not available. You also can look at reviews of C.A.P. BVBA, open positions, location of C.A.P. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.A.P. BVBA, Avelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.A.P. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.A.P. BVBA, Avelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.A.P. BVBA, employees, financial statistics.