Walkro nv

Contactgegevens Walkro nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Walkro nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Walkro nv

Regio (region): Maasmechelen, B-3630 - BE, België

Adres (address): Kringloopstraat 5, België

Telefoon (phone): 32 89 65 00 52 32 89 65 00 52

Fax (fax): 32 89 65 94 62 32 89 65 94 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Walkro nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Walkro nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Walkro nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Walkro nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Walkro nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Walkro nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Walkro nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Walkro nv
Products information Walkro nv

BTW identificatienummer (tax): BE01050537109
Ondernemingsnummer: 7124603271
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Walkro nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Walkro nv
(Get full report from official database of BE for Walkro nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Walkro nv
Addition kinds of activities for Walkro nv

267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast

Werken bij Walkro nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Walkro nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Walkro nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Walkro nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van Walkro nv in sociale netwerken
Look for responds of Walkro nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Walkro nv. Laat een reactie achter voor Walkro nv. Walkro nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Walkro nv. Leave a respond for Walkro nv. Walkro nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Walkro nv op de google maps. Adres en contacten Walkro nv
Location of Walkro nv on the google maps. Address and contacts of Walkro nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Walkro nv Walkro nv: Lejoly G | Latijns Amerika-Latinoamericana de Turismo | AQUACENTER STARLINE | FBE | Stiphane DUJOURDY

Other related companies as Walkro nv: Lejoly G | Latijns Amerika-Latinoamericana de Turismo | AQUACENTER STARLINE | FBE | Stiphane DUJOURDY

Walkro nv is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, B-3630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Walkro nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01050537109. Het bedrijf Walkro nv bevindt zich op het adres: Kringloopstraat 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Walkro nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Walkro nv is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Walkro nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Walkro nv, openstaande posities, locatie van Walkro nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Walkro nv is a company, that was registered 1985 in Maasmechelen, B-3630 - BE region, Belgium. Full name of company is Walkro nv, company assigned to the tax number BE01050537109. The company Walkro nv is located at the address: Kringloopstraat 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Walkro nv were not found.
The main activity of Walkro nv is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Walkro nv is not available. You also can look at reviews of Walkro nv, open positions, location of Walkro nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Walkro nv, Maasmechelen, B-3630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Walkro nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Walkro nv, Maasmechelen, B-3630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Walkro nv, employees, financial statistics.