Waka Dans v.z.w

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Waka Dans v.z.w
Private companiesMetal Mining • Waka Dans v.z.w

Contactgegevens Waka Dans v.z.w: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Waka Dans v.z.w: address, phone, fax, email, website, opening hours

Waka Dans v.z.w

Regio (region): Deurne, O.Vl 2100 - BE, België

Adres (address): Venneborglaan 121, België

Telefoon (phone): 3233245977 3233245977

Fax (fax): +32 (69) 114-45-97 +32 (69) 114-45-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Waka Dans v.z.w: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Waka Dans v.z.w"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Waka Dans v.z.w"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Waka Dans v.z.w, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Waka Dans v.z.w. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Waka Dans v.z.w, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Waka Dans v.z.w. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Waka Dans v.z.w
Products information Waka Dans v.z.w

BTW identificatienummer (tax): BE06130340576
Ondernemingsnummer: 4161315917
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Waka Dans v.z.w zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Waka Dans v.z.w
(Get full report from official database of BE for Waka Dans v.z.w)

Aanvulling soorten activiteiten voor Waka Dans v.z.w
Addition kinds of activities for Waka Dans v.z.w

28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
28210104. polyesters | Polyesters
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
28420201. Autolak | Automobile polish
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij Waka Dans v.z.w: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Waka Dans v.z.w: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Waka Dans v.z.w. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Waka Dans v.z.w. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Waka Dans v.z.w in sociale netwerken
Look for responds of Waka Dans v.z.w in social networks

Lees alle opmerkingen voor Waka Dans v.z.w. Laat een reactie achter voor Waka Dans v.z.w. Waka Dans v.z.w bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Waka Dans v.z.w. Leave a respond for Waka Dans v.z.w. Waka Dans v.z.w on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Waka Dans v.z.w op de google maps. Adres en contacten Waka Dans v.z.w
Location of Waka Dans v.z.w on the google maps. Address and contacts of Waka Dans v.z.w

Andere gerelateerde bedrijven als come Waka Dans v.z.w Waka Dans v.z.w: Tecno Art BVBA | DESINTEL SPRL | Economic BVBA | Van Steenkiste Transports NV | A Splendid 4 X 4 BVBA

Other related companies as Waka Dans v.z.w: Tecno Art BVBA | DESINTEL SPRL | Economic BVBA | Van Steenkiste Transports NV | A Splendid 4 X 4 BVBA

Waka Dans v.z.w is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Deurne, O.Vl 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Waka Dans v.z.w, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06130340576. Het bedrijf Waka Dans v.z.w bevindt zich op het adres: Venneborglaan 121. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Waka Dans v.z.w zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Waka Dans v.z.w is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Waka Dans v.z.w is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Waka Dans v.z.w, openstaande posities, locatie van Waka Dans v.z.w op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Waka Dans v.z.w is a company, that was registered 2018 in Deurne, O.Vl 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is Waka Dans v.z.w, company assigned to the tax number BE06130340576. The company Waka Dans v.z.w is located at the address: Venneborglaan 121. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Waka Dans v.z.w were not found.
The main activity of Waka Dans v.z.w is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Waka Dans v.z.w is not available. You also can look at reviews of Waka Dans v.z.w, open positions, location of Waka Dans v.z.w on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Waka Dans v.z.w, Deurne, O.Vl 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Waka Dans v.z.w, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Waka Dans v.z.w, Deurne, O.Vl 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Waka Dans v.z.w, employees, financial statistics.