WOODRUFF, RICHARD

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • WOODRUFF, RICHARD
Private companiesMiscellaneous Retail • WOODRUFF, RICHARD

Contactgegevens WOODRUFF, RICHARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOODRUFF, RICHARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOODRUFF, RICHARD

Regio (region): BRUSSELS B-1050 - BE, België

Adres (address): Square Valere Gille 5, België

Telefoon (phone): 32 2 640 3235 32 2 640 3235

Fax (fax): +32 (16) 747-91-76 +32 (16) 747-91-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOODRUFF, RICHARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOODRUFF, RICHARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOODRUFF, RICHARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOODRUFF, RICHARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOODRUFF, RICHARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOODRUFF, RICHARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOODRUFF, RICHARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOODRUFF, RICHARD
Products information WOODRUFF, RICHARD

BTW identificatienummer (tax): BE04066558837
Ondernemingsnummer: 9609985351
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WOODRUFF, RICHARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOODRUFF, RICHARD
(Get full report from official database of BE for WOODRUFF, RICHARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOODRUFF, RICHARD
Addition kinds of activities for WOODRUFF, RICHARD

353199. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
23940000. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij WOODRUFF, RICHARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOODRUFF, RICHARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOODRUFF, RICHARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOODRUFF, RICHARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

Zoek naar antwoorden van WOODRUFF, RICHARD in sociale netwerken
Look for responds of WOODRUFF, RICHARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOODRUFF, RICHARD. Laat een reactie achter voor WOODRUFF, RICHARD. WOODRUFF, RICHARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOODRUFF, RICHARD. Leave a respond for WOODRUFF, RICHARD. WOODRUFF, RICHARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOODRUFF, RICHARD op de google maps. Adres en contacten WOODRUFF, RICHARD
Location of WOODRUFF, RICHARD on the google maps. Address and contacts of WOODRUFF, RICHARD

Andere gerelateerde bedrijven als come WOODRUFF, RICHARD WOODRUFF, RICHARD: INST.FORMAT.PERM.CLASS.MOYENNES | Jametal NV | Koramic Building Product N.V. | ABT Crypto | Docteur Kix Graphic Design and Multimedia

Other related companies as WOODRUFF, RICHARD: INST.FORMAT.PERM.CLASS.MOYENNES | Jametal NV | Koramic Building Product N.V. | ABT Crypto | Docteur Kix Graphic Design and Multimedia

WOODRUFF, RICHARD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio BRUSSELS B-1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WOODRUFF, RICHARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04066558837. Het bedrijf WOODRUFF, RICHARD bevindt zich op het adres: Square Valere Gille 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WOODRUFF, RICHARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOODRUFF, RICHARD is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOODRUFF, RICHARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOODRUFF, RICHARD, openstaande posities, locatie van WOODRUFF, RICHARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WOODRUFF, RICHARD is a company, that was registered 2016 in BRUSSELS B-1050 - BE region, Belgium. Full name of company is WOODRUFF, RICHARD, company assigned to the tax number BE04066558837. The company WOODRUFF, RICHARD is located at the address: Square Valere Gille 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WOODRUFF, RICHARD were not found.
The main activity of WOODRUFF, RICHARD is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WOODRUFF, RICHARD is not available. You also can look at reviews of WOODRUFF, RICHARD, open positions, location of WOODRUFF, RICHARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOODRUFF, RICHARD, BRUSSELS B-1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOODRUFF, RICHARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOODRUFF, RICHARD, BRUSSELS B-1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOODRUFF, RICHARD, employees, financial statistics.