WOODRUFF, RICHARD A

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • WOODRUFF, RICHARD A
Private companiesTobacco Products • WOODRUFF, RICHARD A

Contactgegevens WOODRUFF, RICHARD A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOODRUFF, RICHARD A: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOODRUFF, RICHARD A

Regio (region): BRUSSELS B-1050 - BE, België

Adres (address): 5 Square Valere Gille, België

Telefoon (phone): 322640 3235 322640 3235

Fax (fax): +32 (69) 534-41-66 +32 (69) 534-41-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOODRUFF, RICHARD A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOODRUFF, RICHARD A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOODRUFF, RICHARD A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOODRUFF, RICHARD A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOODRUFF, RICHARD A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOODRUFF, RICHARD A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOODRUFF, RICHARD A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOODRUFF, RICHARD A
Products information WOODRUFF, RICHARD A

BTW identificatienummer (tax): BE07946929931
Ondernemingsnummer: 6652465820
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WOODRUFF, RICHARD A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOODRUFF, RICHARD A
(Get full report from official database of BE for WOODRUFF, RICHARD A)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOODRUFF, RICHARD A
Addition kinds of activities for WOODRUFF, RICHARD A

962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's
51720101. Butaangas | Butane gas
87420404. Ziekenhuis en gezondheidszorg consultant | Hospital and health services consultant

Werken bij WOODRUFF, RICHARD A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOODRUFF, RICHARD A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOODRUFF, RICHARD A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOODRUFF, RICHARD A. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van WOODRUFF, RICHARD A in sociale netwerken
Look for responds of WOODRUFF, RICHARD A in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOODRUFF, RICHARD A. Laat een reactie achter voor WOODRUFF, RICHARD A. WOODRUFF, RICHARD A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOODRUFF, RICHARD A. Leave a respond for WOODRUFF, RICHARD A. WOODRUFF, RICHARD A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOODRUFF, RICHARD A op de google maps. Adres en contacten WOODRUFF, RICHARD A
Location of WOODRUFF, RICHARD A on the google maps. Address and contacts of WOODRUFF, RICHARD A

Andere gerelateerde bedrijven als come WOODRUFF, RICHARD A WOODRUFF, RICHARD A: Fashing-Design BVBA | Ebefa - Cobefa B.V.B.A. | Dialog Systems | Kunstmaan bvba | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as WOODRUFF, RICHARD A: Fashing-Design BVBA | Ebefa - Cobefa B.V.B.A. | Dialog Systems | Kunstmaan bvba | Sibelco - S.C.R.

WOODRUFF, RICHARD A is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio BRUSSELS B-1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WOODRUFF, RICHARD A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07946929931. Het bedrijf WOODRUFF, RICHARD A bevindt zich op het adres: 5 Square Valere Gille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WOODRUFF, RICHARD A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOODRUFF, RICHARD A is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOODRUFF, RICHARD A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOODRUFF, RICHARD A, openstaande posities, locatie van WOODRUFF, RICHARD A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WOODRUFF, RICHARD A is a company, that was registered 2012 in BRUSSELS B-1050 - BE region, Belgium. Full name of company is WOODRUFF, RICHARD A, company assigned to the tax number BE07946929931. The company WOODRUFF, RICHARD A is located at the address: 5 Square Valere Gille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WOODRUFF, RICHARD A were not found.
The main activity of WOODRUFF, RICHARD A is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WOODRUFF, RICHARD A is not available. You also can look at reviews of WOODRUFF, RICHARD A, open positions, location of WOODRUFF, RICHARD A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOODRUFF, RICHARD A, BRUSSELS B-1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOODRUFF, RICHARD A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOODRUFF, RICHARD A, BRUSSELS B-1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOODRUFF, RICHARD A, employees, financial statistics.