WILLEMS, MARK

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • WILLEMS, MARK
Private companiesMetal Mining • WILLEMS, MARK

Contactgegevens WILLEMS, MARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS, MARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS, MARK

Regio (region): BORGERHOUT ANTWERPEN 2140 - BE, België

Adres (address): Prins Leopoldstraat 16, België

Telefoon (phone): 003232364008 003232364008

Fax (fax): +32 (68) 789-66-88 +32 (68) 789-66-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS, MARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS, MARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS, MARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS, MARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS, MARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS, MARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS, MARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS, MARK
Products information WILLEMS, MARK

BTW identificatienummer (tax): BE02065124511
Ondernemingsnummer: 1176055908
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WILLEMS, MARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS, MARK
(Get full report from official database of BE for WILLEMS, MARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS, MARK
Addition kinds of activities for WILLEMS, MARK

25310202. Communie tafels, hout | Communion tables, wood
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
50310101. Omheining, hout | Fencing, wood

Werken bij WILLEMS, MARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS, MARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS, MARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS, MARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

Zoek naar antwoorden van WILLEMS, MARK in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS, MARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS, MARK. Laat een reactie achter voor WILLEMS, MARK. WILLEMS, MARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS, MARK. Leave a respond for WILLEMS, MARK. WILLEMS, MARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS, MARK op de google maps. Adres en contacten WILLEMS, MARK
Location of WILLEMS, MARK on the google maps. Address and contacts of WILLEMS, MARK

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS, MARK WILLEMS, MARK: De Schutter & zn | APPETIT | Orthodyne S.A. | Aqua-Claro NV | Ozone Computers

Other related companies as WILLEMS, MARK: De Schutter & zn | APPETIT | Orthodyne S.A. | Aqua-Claro NV | Ozone Computers

WILLEMS, MARK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio BORGERHOUT ANTWERPEN 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS, MARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02065124511. Het bedrijf WILLEMS, MARK bevindt zich op het adres: Prins Leopoldstraat 16. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WILLEMS, MARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEMS, MARK is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS, MARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS, MARK, openstaande posities, locatie van WILLEMS, MARK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WILLEMS, MARK is a company, that was registered 2014 in BORGERHOUT ANTWERPEN 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is WILLEMS, MARK, company assigned to the tax number BE02065124511. The company WILLEMS, MARK is located at the address: Prins Leopoldstraat 16. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WILLEMS, MARK were not found.
The main activity of WILLEMS, MARK is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS, MARK is not available. You also can look at reviews of WILLEMS, MARK, open positions, location of WILLEMS, MARK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS, MARK, BORGERHOUT ANTWERPEN 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS, MARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS, MARK, BORGERHOUT ANTWERPEN 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS, MARK, employees, financial statistics.