Volley Sart Allet Gilly

Contactgegevens Volley Sart Allet Gilly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volley Sart Allet Gilly: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volley Sart Allet Gilly

Regio (region): Chatelineau Hainaut 6200 - BE, België

Adres (address): Alle des Pins 32, België

Telefoon (phone): +32 71 334074 +32 71 334074

Fax (fax): +32 (84) 614-60-25 +32 (84) 614-60-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volley Sart Allet Gilly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volley Sart Allet Gilly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volley Sart Allet Gilly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volley Sart Allet Gilly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volley Sart Allet Gilly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volley Sart Allet Gilly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volley Sart Allet Gilly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volley Sart Allet Gilly
Products information Volley Sart Allet Gilly

BTW identificatienummer (tax): BE01900604248
Ondernemingsnummer: 5020446777
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Volley Sart Allet Gilly zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volley Sart Allet Gilly
(Get full report from official database of BE for Volley Sart Allet Gilly)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volley Sart Allet Gilly
Addition kinds of activities for Volley Sart Allet Gilly

351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)

Werken bij Volley Sart Allet Gilly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volley Sart Allet Gilly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volley Sart Allet Gilly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volley Sart Allet Gilly. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Volley Sart Allet Gilly in sociale netwerken
Look for responds of Volley Sart Allet Gilly in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volley Sart Allet Gilly. Laat een reactie achter voor Volley Sart Allet Gilly. Volley Sart Allet Gilly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volley Sart Allet Gilly. Leave a respond for Volley Sart Allet Gilly. Volley Sart Allet Gilly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volley Sart Allet Gilly op de google maps. Adres en contacten Volley Sart Allet Gilly
Location of Volley Sart Allet Gilly on the google maps. Address and contacts of Volley Sart Allet Gilly

Andere gerelateerde bedrijven als come Volley Sart Allet Gilly Volley Sart Allet Gilly: Quev'Auto | Ducati Store Herzele | Skrivan-Dixie BVBA | WILMS MIEKE | Decora Gent

Other related companies as Volley Sart Allet Gilly: Quev'Auto | Ducati Store Herzele | Skrivan-Dixie BVBA | WILMS MIEKE | Decora Gent

Volley Sart Allet Gilly is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Chatelineau Hainaut 6200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Volley Sart Allet Gilly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900604248. Het bedrijf Volley Sart Allet Gilly bevindt zich op het adres: Alle des Pins 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 343,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Volley Sart Allet Gilly zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volley Sart Allet Gilly is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volley Sart Allet Gilly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volley Sart Allet Gilly, openstaande posities, locatie van Volley Sart Allet Gilly op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volley Sart Allet Gilly is a company, that was registered 2007 in Chatelineau Hainaut 6200 - BE region, Belgium. Full name of company is Volley Sart Allet Gilly, company assigned to the tax number BE01900604248. The company Volley Sart Allet Gilly is located at the address: Alle des Pins 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 343,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Volley Sart Allet Gilly were not found.
The main activity of Volley Sart Allet Gilly is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Volley Sart Allet Gilly is not available. You also can look at reviews of Volley Sart Allet Gilly, open positions, location of Volley Sart Allet Gilly on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volley Sart Allet Gilly, Chatelineau Hainaut 6200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volley Sart Allet Gilly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volley Sart Allet Gilly, Chatelineau Hainaut 6200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volley Sart Allet Gilly, employees, financial statistics.