Vlaamse Eutonie Stichting

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Vlaamse Eutonie Stichting
Private companiesPersonal Services • Vlaamse Eutonie Stichting

Contactgegevens Vlaamse Eutonie Stichting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Eutonie Stichting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Eutonie Stichting

Regio (region): Lier 2500 - BE, België

Adres (address): Eeuwfeestlaan 123, België

Telefoon (phone): +32 3 480 07 24 +32 3 480 07 24

Fax (fax): +32 3 480 07 27 +32 3 480 07 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Eutonie Stichting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Eutonie Stichting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Eutonie Stichting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Eutonie Stichting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Eutonie Stichting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Eutonie Stichting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Eutonie Stichting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Eutonie Stichting
Products information Vlaamse Eutonie Stichting

BTW identificatienummer (tax): BE05572509765
Ondernemingsnummer: 3718841552
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vlaamse Eutonie Stichting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Eutonie Stichting
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Eutonie Stichting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Eutonie Stichting
Addition kinds of activities for Vlaamse Eutonie Stichting

3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
23999910. Zitbedekkingen, auto | Seat covers, automobile
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
47850202. Inspectie diensten in verband met transport | Inspection services connected with transportation
50740203. Ketels, stoom | Boilers, steam
50850704. vlechten | Twine
57319900. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec

Werken bij Vlaamse Eutonie Stichting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Eutonie Stichting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Eutonie Stichting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Eutonie Stichting. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Eutonie Stichting in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Eutonie Stichting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Eutonie Stichting. Laat een reactie achter voor Vlaamse Eutonie Stichting. Vlaamse Eutonie Stichting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Eutonie Stichting. Leave a respond for Vlaamse Eutonie Stichting. Vlaamse Eutonie Stichting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Eutonie Stichting op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Eutonie Stichting
Location of Vlaamse Eutonie Stichting on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Eutonie Stichting

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Eutonie Stichting Vlaamse Eutonie Stichting: V.S.L. Location | De Meestere NV | ELOX International NV | Van Noort Transporten BVBA | IFCAD ASBL

Other related companies as Vlaamse Eutonie Stichting: V.S.L. Location | De Meestere NV | ELOX International NV | Van Noort Transporten BVBA | IFCAD ASBL

Vlaamse Eutonie Stichting is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Lier 2500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Eutonie Stichting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05572509765. Het bedrijf Vlaamse Eutonie Stichting bevindt zich op het adres: Eeuwfeestlaan 123. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vlaamse Eutonie Stichting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Eutonie Stichting is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Eutonie Stichting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Eutonie Stichting, openstaande posities, locatie van Vlaamse Eutonie Stichting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Eutonie Stichting is a company, that was registered 2000 in Lier 2500 - BE region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Eutonie Stichting, company assigned to the tax number BE05572509765. The company Vlaamse Eutonie Stichting is located at the address: Eeuwfeestlaan 123. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vlaamse Eutonie Stichting were not found.
The main activity of Vlaamse Eutonie Stichting is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Eutonie Stichting is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Eutonie Stichting, open positions, location of Vlaamse Eutonie Stichting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Eutonie Stichting, Lier 2500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Eutonie Stichting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Eutonie Stichting, Lier 2500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Eutonie Stichting, employees, financial statistics.