Viscoli cap S.A

Contactgegevens Viscoli cap S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Viscoli cap S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Viscoli cap S.A

Regio (region): 1050 - Belgique - BELGIUM, België

Adres (address): 137 Avenue Louise - Bruxelles, België

Telefoon (phone): +32-2-533 93 53 +32-2-533 93 53

Fax (fax): +32 (87) 751-86-46 +32 (87) 751-86-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Viscoli cap S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Viscoli cap S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Viscoli cap S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Viscoli cap S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Viscoli cap S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Viscoli cap S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Viscoli cap S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Viscoli cap S.A
Products information Viscoli cap S.A

BTW identificatienummer (tax): BE01950592041
Ondernemingsnummer: 2334838867
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Viscoli cap S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Viscoli cap S.A
(Get full report from official database of BE for Viscoli cap S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Viscoli cap S.A
Addition kinds of activities for Viscoli cap S.A

0116. Soja bonen | Soybeans
222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
31110605. Vellum leer | Vellum leather
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij Viscoli cap S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Viscoli cap S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Viscoli cap S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Viscoli cap S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Viscoli cap S.A in sociale netwerken
Look for responds of Viscoli cap S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Viscoli cap S.A. Laat een reactie achter voor Viscoli cap S.A. Viscoli cap S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Viscoli cap S.A. Leave a respond for Viscoli cap S.A. Viscoli cap S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Viscoli cap S.A op de google maps. Adres en contacten Viscoli cap S.A
Location of Viscoli cap S.A on the google maps. Address and contacts of Viscoli cap S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Viscoli cap S.A Viscoli cap S.A: GIMV | GODEFROID J-M SPRL | DEEP GREEN | Aims SA | Relais de Arbois sa

Other related companies as Viscoli cap S.A: GIMV | GODEFROID J-M SPRL | DEEP GREEN | Aims SA | Relais de Arbois sa

Viscoli cap S.A is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio 1050 - Belgique - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Viscoli cap S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950592041. Het bedrijf Viscoli cap S.A bevindt zich op het adres: 137 Avenue Louise - Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Viscoli cap S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Viscoli cap S.A is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Viscoli cap S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Viscoli cap S.A, openstaande posities, locatie van Viscoli cap S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Viscoli cap S.A is a company, that was registered 1995 in 1050 - Belgique - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Viscoli cap S.A, company assigned to the tax number BE01950592041. The company Viscoli cap S.A is located at the address: 137 Avenue Louise - Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Viscoli cap S.A were not found.
The main activity of Viscoli cap S.A is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Viscoli cap S.A is not available. You also can look at reviews of Viscoli cap S.A, open positions, location of Viscoli cap S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Viscoli cap S.A, 1050 - Belgique - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Viscoli cap S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Viscoli cap S.A, 1050 - Belgique - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Viscoli cap S.A, employees, financial statistics.