Villanella

Contactgegevens Villanella: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Villanella: address, phone, fax, email, website, opening hours

Villanella

Regio (region): Antwerpen, Eur 2018 - BE, België

Adres (address): Kleine Beerstraat 39, België

Telefoon (phone): 32 3 272 14 46 32 3 272 14 46

Fax (fax): 32 3 272 14 46 32 3 272 14 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Villanella: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Villanella"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Villanella"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Villanella, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Villanella. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Villanella, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Villanella. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Villanella
Products information Villanella

BTW identificatienummer (tax): BE02296936035
Ondernemingsnummer: 2370269775
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Villanella zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Villanella
(Get full report from official database of BE for Villanella)

Aanvulling soorten activiteiten voor Villanella
Addition kinds of activities for Villanella

503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
28210201. Acrylharsen | Acrylic resins
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields

Werken bij Villanella: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Villanella: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Villanella. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Villanella. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

Zoek naar antwoorden van Villanella in sociale netwerken
Look for responds of Villanella in social networks

Lees alle opmerkingen voor Villanella. Laat een reactie achter voor Villanella. Villanella bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Villanella. Leave a respond for Villanella. Villanella on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Villanella op de google maps. Adres en contacten Villanella
Location of Villanella on the google maps. Address and contacts of Villanella

Andere gerelateerde bedrijven als come Villanella Villanella: Boulenger Marius SA | ATAOL | Eurodoc vzw | William Van Der Gucht nv | Xeikon N.V

Other related companies as Villanella: Boulenger Marius SA | ATAOL | Eurodoc vzw | William Van Der Gucht nv | Xeikon N.V

Villanella is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, Eur 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Villanella, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02296936035. Het bedrijf Villanella bevindt zich op het adres: Kleine Beerstraat 39. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Villanella zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Villanella is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Villanella is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Villanella, openstaande posities, locatie van Villanella op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Villanella is a company, that was registered 2014 in Antwerpen, Eur 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Villanella, company assigned to the tax number BE02296936035. The company Villanella is located at the address: Kleine Beerstraat 39. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Villanella were not found.
The main activity of Villanella is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Villanella is not available. You also can look at reviews of Villanella, open positions, location of Villanella on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Villanella, Antwerpen, Eur 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Villanella, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Villanella, Antwerpen, Eur 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Villanella, employees, financial statistics.