Vigan Engineering s.a

Contactgegevens Vigan Engineering s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vigan Engineering s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vigan Engineering s.a

Regio (region): Nivelles, B 1400 - BE, België

Adres (address): Rue de l'indutrie, 16 Industrial Zone, België

Telefoon (phone): 32 67 215141 32 67 215141

Fax (fax): 32 67 210617 32 67 210617

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vigan Engineering s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vigan Engineering s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vigan Engineering s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vigan Engineering s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vigan Engineering s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vigan Engineering s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vigan Engineering s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vigan Engineering s.a
Products information Vigan Engineering s.a

BTW identificatienummer (tax): BE05507690429
Ondernemingsnummer: 3640838623
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vigan Engineering s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vigan Engineering s.a
(Get full report from official database of BE for Vigan Engineering s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vigan Engineering s.a
Addition kinds of activities for Vigan Engineering s.a

251400. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
24310000. Millwork | Millwork
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij Vigan Engineering s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vigan Engineering s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vigan Engineering s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vigan Engineering s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van Vigan Engineering s.a in sociale netwerken
Look for responds of Vigan Engineering s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vigan Engineering s.a. Laat een reactie achter voor Vigan Engineering s.a. Vigan Engineering s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vigan Engineering s.a. Leave a respond for Vigan Engineering s.a. Vigan Engineering s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vigan Engineering s.a op de google maps. Adres en contacten Vigan Engineering s.a
Location of Vigan Engineering s.a on the google maps. Address and contacts of Vigan Engineering s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come Vigan Engineering s.a Vigan Engineering s.a: Eribo Bouwonderneming NV | Duckers E | Abt SPRL | Le Pain et le Vin S.A. | Geerkens nv

Other related companies as Vigan Engineering s.a: Eribo Bouwonderneming NV | Duckers E | Abt SPRL | Le Pain et le Vin S.A. | Geerkens nv

Vigan Engineering s.a is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Nivelles, B 1400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vigan Engineering s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507690429. Het bedrijf Vigan Engineering s.a bevindt zich op het adres: Rue de l'indutrie, 16 Industrial Zone. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vigan Engineering s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vigan Engineering s.a is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vigan Engineering s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vigan Engineering s.a, openstaande posities, locatie van Vigan Engineering s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vigan Engineering s.a is a company, that was registered 2003 in Nivelles, B 1400 - BE region, Belgium. Full name of company is Vigan Engineering s.a, company assigned to the tax number BE05507690429. The company Vigan Engineering s.a is located at the address: Rue de l'indutrie, 16 Industrial Zone. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vigan Engineering s.a were not found.
The main activity of Vigan Engineering s.a is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vigan Engineering s.a is not available. You also can look at reviews of Vigan Engineering s.a, open positions, location of Vigan Engineering s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vigan Engineering s.a, Nivelles, B 1400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vigan Engineering s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vigan Engineering s.a, Nivelles, B 1400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vigan Engineering s.a, employees, financial statistics.