Verzekeringen Creten

Contactgegevens Verzekeringen Creten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verzekeringen Creten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verzekeringen Creten

Regio (region): Genk 3600 - BE, België

Adres (address): Sint-Martinusplein 17, België

Telefoon (phone): 089 30 47 80 089 30 47 80

Fax (fax): +32 (65) 209-29-82 +32 (65) 209-29-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verzekeringen Creten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verzekeringen Creten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verzekeringen Creten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verzekeringen Creten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verzekeringen Creten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verzekeringen Creten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verzekeringen Creten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verzekeringen Creten
Products information Verzekeringen Creten

BTW identificatienummer (tax): BE08963165283
Ondernemingsnummer: 1010986328
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verzekeringen Creten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verzekeringen Creten
(Get full report from official database of BE for Verzekeringen Creten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verzekeringen Creten
Addition kinds of activities for Verzekeringen Creten

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
20410110. roggebloem | Rye flour
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
36439902. Grondklemmen (elektrische bedradingstoestellen) | Ground clamps (electric wiring devices)
36710214. Platte triodebuizen | Planar triode tubes
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
50920303. vuurwerk | Fireworks
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij Verzekeringen Creten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verzekeringen Creten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verzekeringen Creten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verzekeringen Creten. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van Verzekeringen Creten in sociale netwerken
Look for responds of Verzekeringen Creten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verzekeringen Creten. Laat een reactie achter voor Verzekeringen Creten. Verzekeringen Creten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verzekeringen Creten. Leave a respond for Verzekeringen Creten. Verzekeringen Creten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verzekeringen Creten op de google maps. Adres en contacten Verzekeringen Creten
Location of Verzekeringen Creten on the google maps. Address and contacts of Verzekeringen Creten

Andere gerelateerde bedrijven als come Verzekeringen Creten Verzekeringen Creten: Decocenter Roose | Madrico N.V. | Van Thuyne L | Land van Nevele | WOUTERS, MARC

Other related companies as Verzekeringen Creten: Decocenter Roose | Madrico N.V. | Van Thuyne L | Land van Nevele | WOUTERS, MARC

Verzekeringen Creten is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Genk 3600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Verzekeringen Creten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963165283. Het bedrijf Verzekeringen Creten bevindt zich op het adres: Sint-Martinusplein 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verzekeringen Creten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verzekeringen Creten is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verzekeringen Creten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verzekeringen Creten, openstaande posities, locatie van Verzekeringen Creten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verzekeringen Creten is a company, that was registered 2005 in Genk 3600 - BE region, Belgium. Full name of company is Verzekeringen Creten, company assigned to the tax number BE08963165283. The company Verzekeringen Creten is located at the address: Sint-Martinusplein 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verzekeringen Creten were not found.
The main activity of Verzekeringen Creten is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verzekeringen Creten is not available. You also can look at reviews of Verzekeringen Creten, open positions, location of Verzekeringen Creten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verzekeringen Creten, Genk 3600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verzekeringen Creten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verzekeringen Creten, Genk 3600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verzekeringen Creten, employees, financial statistics.