Van Rompu P

Contactgegevens Van Rompu P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Rompu P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Rompu P

Regio (region): Zelzate, België

Adres (address): Michel Gillemanstraat 9,9060, België

Telefoon (phone): 09 342 62 40 09 342 62 40

Fax (fax): 09 342 62 42 09 342 62 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Rompu P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Rompu P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Rompu P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Rompu P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Rompu P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Rompu P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Rompu P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Rompu P
Products information Van Rompu P

BTW identificatienummer (tax): BE05360198974
Ondernemingsnummer: 7658264160
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Rompu P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Rompu P
(Get full report from official database of BE for Van Rompu P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Rompu P
Addition kinds of activities for Van Rompu P

16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
73890105. Playwrights 'makelaars | Playwrights' brokers
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij Van Rompu P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Rompu P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Rompu P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Rompu P. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Van Rompu P in sociale netwerken
Look for responds of Van Rompu P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Rompu P. Laat een reactie achter voor Van Rompu P. Van Rompu P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Rompu P. Leave a respond for Van Rompu P. Van Rompu P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Rompu P op de google maps. Adres en contacten Van Rompu P
Location of Van Rompu P on the google maps. Address and contacts of Van Rompu P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Rompu P Van Rompu P: DE VLIEGER G | FIRMA ROMBAUX | Berchem Taxi | Avis | fantomaster.com GmbH

Other related companies as Van Rompu P: DE VLIEGER G | FIRMA ROMBAUX | Berchem Taxi | Avis | fantomaster.com GmbH

Van Rompu P is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zelzate, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Rompu P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360198974. Het bedrijf Van Rompu P bevindt zich op het adres: Michel Gillemanstraat 9,9060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Rompu P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Rompu P is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Rompu P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Rompu P, openstaande posities, locatie van Van Rompu P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Rompu P is a company, that was registered 2003 in Zelzate region, Belgium. Full name of company is Van Rompu P, company assigned to the tax number BE05360198974. The company Van Rompu P is located at the address: Michel Gillemanstraat 9,9060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Rompu P were not found.
The main activity of Van Rompu P is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Rompu P is not available. You also can look at reviews of Van Rompu P, open positions, location of Van Rompu P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Rompu P, Zelzate: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Rompu P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Rompu P, Zelzate: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Rompu P, employees, financial statistics.