Vermeersch Michel

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Vermeersch Michel
Private companiesOil and Gas Extraction • Vermeersch Michel

Contactgegevens Vermeersch Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeersch Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeersch Michel

Regio (region): Brussels, Brabant 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue Emile de Beco 94 bte 16, België

Telefoon (phone): 0032275351136 0032275351136

Fax (fax): +32 (59) 489-91-13 +32 (59) 489-91-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeersch Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeersch Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeersch Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeersch Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeersch Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeersch Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeersch Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeersch Michel
Products information Vermeersch Michel

BTW identificatienummer (tax): BE09972534179
Ondernemingsnummer: 4590057373
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vermeersch Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeersch Michel
(Get full report from official database of BE for Vermeersch Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeersch Michel
Addition kinds of activities for Vermeersch Michel

29929901. Oliën en vetten, vermenging en samenstelling | Oils and greases, blending and compounding
31110500. Garment leather | Garment leather
32310104. Geëmailleerd glas | Enameled glass
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
93110100. belasting | Taxation

Werken bij Vermeersch Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeersch Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeersch Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeersch Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Vermeersch Michel in sociale netwerken
Look for responds of Vermeersch Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeersch Michel. Laat een reactie achter voor Vermeersch Michel. Vermeersch Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeersch Michel. Leave a respond for Vermeersch Michel. Vermeersch Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeersch Michel op de google maps. Adres en contacten Vermeersch Michel
Location of Vermeersch Michel on the google maps. Address and contacts of Vermeersch Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeersch Michel Vermeersch Michel: Cotima BVBA | KJ Keukens Cailliet | Luna Lights BVBA | SALME FRANCIS | Hca sa

Other related companies as Vermeersch Michel: Cotima BVBA | KJ Keukens Cailliet | Luna Lights BVBA | SALME FRANCIS | Hca sa

Vermeersch Michel is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussels, Brabant 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeersch Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09972534179. Het bedrijf Vermeersch Michel bevindt zich op het adres: Avenue Emile de Beco 94 bte 16. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vermeersch Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeersch Michel is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeersch Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeersch Michel, openstaande posities, locatie van Vermeersch Michel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeersch Michel is a company, that was registered 2009 in Brussels, Brabant 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Vermeersch Michel, company assigned to the tax number BE09972534179. The company Vermeersch Michel is located at the address: Avenue Emile de Beco 94 bte 16. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vermeersch Michel were not found.
The main activity of Vermeersch Michel is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeersch Michel is not available. You also can look at reviews of Vermeersch Michel, open positions, location of Vermeersch Michel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeersch Michel, Brussels, Brabant 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeersch Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeersch Michel, Brussels, Brabant 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeersch Michel, employees, financial statistics.