Verlinden, Wim

Contactgegevens Verlinden, Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlinden, Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlinden, Wim

Regio (region): Vorselaar Vorselaar - BE, België

Adres (address): Groenstraat 36, België

Telefoon (phone): +32477330069 +32477330069

Fax (fax): +32 (84) 334-31-11 +32 (84) 334-31-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlinden, Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlinden, Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlinden, Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlinden, Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlinden, Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlinden, Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlinden, Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlinden, Wim
Products information Verlinden, Wim

BTW identificatienummer (tax): BE03059112548
Ondernemingsnummer: 4889160156
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verlinden, Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlinden, Wim
(Get full report from official database of BE for Verlinden, Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlinden, Wim
Addition kinds of activities for Verlinden, Wim

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
73840201. Film ontwikkeling en drukwerk | Film developing and printing

Werken bij Verlinden, Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlinden, Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlinden, Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlinden, Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Verlinden, Wim in sociale netwerken
Look for responds of Verlinden, Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlinden, Wim. Laat een reactie achter voor Verlinden, Wim. Verlinden, Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlinden, Wim. Leave a respond for Verlinden, Wim. Verlinden, Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlinden, Wim op de google maps. Adres en contacten Verlinden, Wim
Location of Verlinden, Wim on the google maps. Address and contacts of Verlinden, Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlinden, Wim Verlinden, Wim: Ecobuild BVBA | GUNTRO'S PARTYLAND (FRANCOIS-SERMIJN) | Ryc Stef | Imprimerie Hubert Macq S.A. | L.I.B. Limburgs Interim Bedrijf N.V.

Other related companies as Verlinden, Wim: Ecobuild BVBA | GUNTRO'S PARTYLAND (FRANCOIS-SERMIJN) | Ryc Stef | Imprimerie Hubert Macq S.A. | L.I.B. Limburgs Interim Bedrijf N.V.

Verlinden, Wim is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Vorselaar Vorselaar - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlinden, Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03059112548. Het bedrijf Verlinden, Wim bevindt zich op het adres: Groenstraat 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verlinden, Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verlinden, Wim is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlinden, Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlinden, Wim, openstaande posities, locatie van Verlinden, Wim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verlinden, Wim is a company, that was registered 2009 in Vorselaar Vorselaar - BE region, Belgium. Full name of company is Verlinden, Wim, company assigned to the tax number BE03059112548. The company Verlinden, Wim is located at the address: Groenstraat 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verlinden, Wim were not found.
The main activity of Verlinden, Wim is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlinden, Wim is not available. You also can look at reviews of Verlinden, Wim, open positions, location of Verlinden, Wim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlinden, Wim, Vorselaar Vorselaar - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlinden, Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlinden, Wim, Vorselaar Vorselaar - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlinden, Wim, employees, financial statistics.