Vercotel BVBA

Contactgegevens Vercotel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercotel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercotel BVBA

Regio (region): Schoten Antw. 2900 - BE, België

Adres (address): Bredabaan 1026, België

Telefoon (phone): +3236403457 +3236403457

Fax (fax): +3236403456 +3236403456

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercotel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercotel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercotel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercotel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercotel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercotel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercotel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercotel BVBA
Products information Vercotel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07740112304
Ondernemingsnummer: 8615447998
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vercotel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercotel BVBA
(Get full report from official database of BE for Vercotel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercotel BVBA
Addition kinds of activities for Vercotel BVBA

3334. Primair aluminium | Primary aluminum
138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
331701. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership

Werken bij Vercotel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercotel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercotel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercotel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Vercotel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vercotel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercotel BVBA. Laat een reactie achter voor Vercotel BVBA. Vercotel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercotel BVBA. Leave a respond for Vercotel BVBA. Vercotel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercotel BVBA op de google maps. Adres en contacten Vercotel BVBA
Location of Vercotel BVBA on the google maps. Address and contacts of Vercotel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercotel BVBA Vercotel BVBA: TWO 4 TWO SA | Roger Vandaele Editie | Immo New Schmitz | Etape | Lesire Software Engineering

Other related companies as Vercotel BVBA: TWO 4 TWO SA | Roger Vandaele Editie | Immo New Schmitz | Etape | Lesire Software Engineering

Vercotel BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Schoten Antw. 2900 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercotel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07740112304. Het bedrijf Vercotel BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 1026. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 286,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vercotel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercotel BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercotel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercotel BVBA, openstaande posities, locatie van Vercotel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vercotel BVBA is a company, that was registered 2006 in Schoten Antw. 2900 - BE region, Belgium. Full name of company is Vercotel BVBA, company assigned to the tax number BE07740112304. The company Vercotel BVBA is located at the address: Bredabaan 1026. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 286,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vercotel BVBA were not found.
The main activity of Vercotel BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercotel BVBA is not available. You also can look at reviews of Vercotel BVBA, open positions, location of Vercotel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercotel BVBA, Schoten Antw. 2900 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercotel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercotel BVBA, Schoten Antw. 2900 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercotel BVBA, employees, financial statistics.