Verboven, Jan

Contactgegevens Verboven, Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verboven, Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verboven, Jan

Regio (region): Schilde NA B-2970 - BE, België

Adres (address): Eugeen Van De Vellaan 65, België

Telefoon (phone): +32 3 3843044 +32 3 3843044

Fax (fax): +32 (71) 848-94-52 +32 (71) 848-94-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verboven, Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verboven, Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verboven, Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verboven, Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verboven, Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verboven, Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verboven, Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verboven, Jan
Products information Verboven, Jan

BTW identificatienummer (tax): BE09700073242
Ondernemingsnummer: 1821502685
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Verboven, Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verboven, Jan
(Get full report from official database of BE for Verboven, Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verboven, Jan
Addition kinds of activities for Verboven, Jan

32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement
79990400. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
91990100. Overheidsadministratie | General government administration
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij Verboven, Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verboven, Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verboven, Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verboven, Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van Verboven, Jan in sociale netwerken
Look for responds of Verboven, Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verboven, Jan. Laat een reactie achter voor Verboven, Jan. Verboven, Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verboven, Jan. Leave a respond for Verboven, Jan. Verboven, Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verboven, Jan op de google maps. Adres en contacten Verboven, Jan
Location of Verboven, Jan on the google maps. Address and contacts of Verboven, Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Verboven, Jan Verboven, Jan: Lahamu | WOESTYN AGENCE IMMO KOKSIJDE | Fourisol N.V. | GEM Europe S.A. | Avventura BVBA

Other related companies as Verboven, Jan: Lahamu | WOESTYN AGENCE IMMO KOKSIJDE | Fourisol N.V. | GEM Europe S.A. | Avventura BVBA

Verboven, Jan is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Schilde NA B-2970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Verboven, Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09700073242. Het bedrijf Verboven, Jan bevindt zich op het adres: Eugeen Van De Vellaan 65. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Verboven, Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verboven, Jan is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verboven, Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verboven, Jan, openstaande posities, locatie van Verboven, Jan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verboven, Jan is a company, that was registered 2006 in Schilde NA B-2970 - BE region, Belgium. Full name of company is Verboven, Jan, company assigned to the tax number BE09700073242. The company Verboven, Jan is located at the address: Eugeen Van De Vellaan 65. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Verboven, Jan were not found.
The main activity of Verboven, Jan is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verboven, Jan is not available. You also can look at reviews of Verboven, Jan, open positions, location of Verboven, Jan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verboven, Jan, Schilde NA B-2970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verboven, Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verboven, Jan, Schilde NA B-2970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verboven, Jan, employees, financial statistics.