Van den Wijngaert L BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van den Wijngaert L BVBA
Private companiesFood Stores • Van den Wijngaert L BVBA

Contactgegevens Van den Wijngaert L BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Wijngaert L BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Wijngaert L BVBA

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Mechelsebaan 18,3140, België

Telefoon (phone): 015 50 08 00 015 50 08 00

Fax (fax): 015 51 71 69 015 51 71 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Wijngaert L BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Wijngaert L BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Wijngaert L BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Wijngaert L BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Wijngaert L BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Wijngaert L BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Wijngaert L BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Wijngaert L BVBA
Products information Van den Wijngaert L BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02223052978
Ondernemingsnummer: 5103393554
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van den Wijngaert L BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Wijngaert L BVBA
(Get full report from official database of BE for Van den Wijngaert L BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Wijngaert L BVBA
Addition kinds of activities for Van den Wijngaert L BVBA

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
23849901. Badjassen, mannen en vrouwen: gemaakt van gekochte materialen | Bathrobes, men's and women's: made from purchased materials
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
73891000. Telefoondiensten | Telephone services

Werken bij Van den Wijngaert L BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Wijngaert L BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Wijngaert L BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Wijngaert L BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Van den Wijngaert L BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van den Wijngaert L BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Wijngaert L BVBA. Laat een reactie achter voor Van den Wijngaert L BVBA. Van den Wijngaert L BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Wijngaert L BVBA. Leave a respond for Van den Wijngaert L BVBA. Van den Wijngaert L BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Wijngaert L BVBA op de google maps. Adres en contacten Van den Wijngaert L BVBA
Location of Van den Wijngaert L BVBA on the google maps. Address and contacts of Van den Wijngaert L BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Wijngaert L BVBA Van den Wijngaert L BVBA: Schrobiltgen A | Goli SA | Bershka | Beernaert S | Multifan Belgium N.V.

Other related companies as Van den Wijngaert L BVBA: Schrobiltgen A | Goli SA | Bershka | Beernaert S | Multifan Belgium N.V.

Van den Wijngaert L BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Wijngaert L BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02223052978. Het bedrijf Van den Wijngaert L BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsebaan 18,3140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van den Wijngaert L BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van den Wijngaert L BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Wijngaert L BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Wijngaert L BVBA, openstaande posities, locatie van Van den Wijngaert L BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van den Wijngaert L BVBA is a company, that was registered 1997 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Van den Wijngaert L BVBA, company assigned to the tax number BE02223052978. The company Van den Wijngaert L BVBA is located at the address: Mechelsebaan 18,3140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van den Wijngaert L BVBA were not found.
The main activity of Van den Wijngaert L BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Wijngaert L BVBA is not available. You also can look at reviews of Van den Wijngaert L BVBA, open positions, location of Van den Wijngaert L BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Wijngaert L BVBA, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Wijngaert L BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Wijngaert L BVBA, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Wijngaert L BVBA, employees, financial statistics.