Vansingel, Rudy

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Vansingel, Rudy
Private companiesMetal Mining • Vansingel, Rudy

Contactgegevens Vansingel, Rudy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansingel, Rudy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansingel, Rudy

Regio (region): Eindhout Eindhout - BE, België

Adres (address): Stapakker 10, België

Telefoon (phone): 003214866302 003214866302

Fax (fax): +32 (71) 617-41-69 +32 (71) 617-41-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansingel, Rudy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansingel, Rudy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansingel, Rudy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansingel, Rudy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansingel, Rudy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansingel, Rudy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansingel, Rudy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansingel, Rudy
Products information Vansingel, Rudy

BTW identificatienummer (tax): BE08884887695
Ondernemingsnummer: 8925262451
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vansingel, Rudy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansingel, Rudy
(Get full report from official database of BE for Vansingel, Rudy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansingel, Rudy
Addition kinds of activities for Vansingel, Rudy

3081. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij Vansingel, Rudy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansingel, Rudy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansingel, Rudy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansingel, Rudy. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Vansingel, Rudy in sociale netwerken
Look for responds of Vansingel, Rudy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansingel, Rudy. Laat een reactie achter voor Vansingel, Rudy. Vansingel, Rudy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansingel, Rudy. Leave a respond for Vansingel, Rudy. Vansingel, Rudy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansingel, Rudy op de google maps. Adres en contacten Vansingel, Rudy
Location of Vansingel, Rudy on the google maps. Address and contacts of Vansingel, Rudy

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansingel, Rudy Vansingel, Rudy: A. Adam | Real Corporation N.V. | INTERMONT | MULTI FLOORS | Parfiges sa

Other related companies as Vansingel, Rudy: A. Adam | Real Corporation N.V. | INTERMONT | MULTI FLOORS | Parfiges sa

Vansingel, Rudy is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Eindhout Eindhout - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vansingel, Rudy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08884887695. Het bedrijf Vansingel, Rudy bevindt zich op het adres: Stapakker 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vansingel, Rudy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vansingel, Rudy is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansingel, Rudy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansingel, Rudy, openstaande posities, locatie van Vansingel, Rudy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vansingel, Rudy is a company, that was registered 1995 in Eindhout Eindhout - BE region, Belgium. Full name of company is Vansingel, Rudy, company assigned to the tax number BE08884887695. The company Vansingel, Rudy is located at the address: Stapakker 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vansingel, Rudy were not found.
The main activity of Vansingel, Rudy is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansingel, Rudy is not available. You also can look at reviews of Vansingel, Rudy, open positions, location of Vansingel, Rudy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansingel, Rudy, Eindhout Eindhout - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansingel, Rudy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansingel, Rudy, Eindhout Eindhout - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansingel, Rudy, employees, financial statistics.