Vanneste & Co In Naam En Voor

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Vanneste & Co In Naam En Voor
Private companiesTransportation Equipment • Vanneste & Co In Naam En Voor

Contactgegevens Vanneste & Co In Naam En Voor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanneste & Co In Naam En Voor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanneste & Co In Naam En Voor

Regio (region): 1931 Zaventem, - BE BE, België

Adres (address): Brucargo Building 726, België

Telefoon (phone): 32 27530510 32 27530510

Fax (fax): 32 27530511 32 27530511

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanneste & Co In Naam En Voor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanneste & Co In Naam En Voor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanneste & Co In Naam En Voor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanneste & Co In Naam En Voor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanneste & Co In Naam En Voor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanneste & Co In Naam En Voor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanneste & Co In Naam En Voor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanneste & Co In Naam En Voor
Products information Vanneste & Co In Naam En Voor

BTW identificatienummer (tax): BE05225616455
Ondernemingsnummer: 6581054687
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vanneste & Co In Naam En Voor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanneste & Co In Naam En Voor
(Get full report from official database of BE for Vanneste & Co In Naam En Voor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanneste & Co In Naam En Voor
Addition kinds of activities for Vanneste & Co In Naam En Voor

325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
28360102. plasma | Plasmas
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij Vanneste & Co In Naam En Voor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanneste & Co In Naam En Voor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanneste & Co In Naam En Voor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanneste & Co In Naam En Voor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van Vanneste & Co In Naam En Voor in sociale netwerken
Look for responds of Vanneste & Co In Naam En Voor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanneste & Co In Naam En Voor. Laat een reactie achter voor Vanneste & Co In Naam En Voor. Vanneste & Co In Naam En Voor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanneste & Co In Naam En Voor. Leave a respond for Vanneste & Co In Naam En Voor. Vanneste & Co In Naam En Voor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanneste & Co In Naam En Voor op de google maps. Adres en contacten Vanneste & Co In Naam En Voor
Location of Vanneste & Co In Naam En Voor on the google maps. Address and contacts of Vanneste & Co In Naam En Voor

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanneste & Co In Naam En Voor Vanneste & Co In Naam En Voor: D & A Discobar en Video | Menten-Ballet Interieurs NV | Van Eenooghe J | Scheepers N.V. | OjibwaDe Roeck

Other related companies as Vanneste & Co In Naam En Voor: D & A Discobar en Video | Menten-Ballet Interieurs NV | Van Eenooghe J | Scheepers N.V. | OjibwaDe Roeck

Vanneste & Co In Naam En Voor is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio 1931 Zaventem, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanneste & Co In Naam En Voor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05225616455. Het bedrijf Vanneste & Co In Naam En Voor bevindt zich op het adres: Brucargo Building 726. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vanneste & Co In Naam En Voor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanneste & Co In Naam En Voor is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanneste & Co In Naam En Voor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanneste & Co In Naam En Voor, openstaande posities, locatie van Vanneste & Co In Naam En Voor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanneste & Co In Naam En Voor is a company, that was registered 2016 in 1931 Zaventem, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Vanneste & Co In Naam En Voor, company assigned to the tax number BE05225616455. The company Vanneste & Co In Naam En Voor is located at the address: Brucargo Building 726. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vanneste & Co In Naam En Voor were not found.
The main activity of Vanneste & Co In Naam En Voor is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanneste & Co In Naam En Voor is not available. You also can look at reviews of Vanneste & Co In Naam En Voor, open positions, location of Vanneste & Co In Naam En Voor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanneste & Co In Naam En Voor, 1931 Zaventem, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanneste & Co In Naam En Voor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanneste & Co In Naam En Voor, 1931 Zaventem, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanneste & Co In Naam En Voor, employees, financial statistics.