Vanderstraeten E. bvba

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Vanderstraeten E. bvba
Private companiesMembership Organizations • Vanderstraeten E. bvba

Contactgegevens Vanderstraeten E. bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderstraeten E. bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderstraeten E. bvba

Regio (region): Deinze, 1930 - Belgium, België

Adres (address): E3 laan 75-77, België

Telefoon (phone): 32 9 381 61 60 32 9 381 61 60

Fax (fax): 32 9 380 06 67 32 9 380 06 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderstraeten E. bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderstraeten E. bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderstraeten E. bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderstraeten E. bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderstraeten E. bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderstraeten E. bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderstraeten E. bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderstraeten E. bvba
Products information Vanderstraeten E. bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05956756591
Ondernemingsnummer: 1816833496
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanderstraeten E. bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderstraeten E. bvba
(Get full report from official database of BE for Vanderstraeten E. bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderstraeten E. bvba
Addition kinds of activities for Vanderstraeten E. bvba

20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Vanderstraeten E. bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderstraeten E. bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderstraeten E. bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderstraeten E. bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van Vanderstraeten E. bvba in sociale netwerken
Look for responds of Vanderstraeten E. bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderstraeten E. bvba. Laat een reactie achter voor Vanderstraeten E. bvba. Vanderstraeten E. bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderstraeten E. bvba. Leave a respond for Vanderstraeten E. bvba. Vanderstraeten E. bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderstraeten E. bvba op de google maps. Adres en contacten Vanderstraeten E. bvba
Location of Vanderstraeten E. bvba on the google maps. Address and contacts of Vanderstraeten E. bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderstraeten E. bvba Vanderstraeten E. bvba: Sibomat NV | Loyaerts-Verbist BVBA | Revan Kurk BVBA | Aquadro BVBA | Culinor N.V.

Other related companies as Vanderstraeten E. bvba: Sibomat NV | Loyaerts-Verbist BVBA | Revan Kurk BVBA | Aquadro BVBA | Culinor N.V.

Vanderstraeten E. bvba is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Deinze, 1930 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderstraeten E. bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05956756591. Het bedrijf Vanderstraeten E. bvba bevindt zich op het adres: E3 laan 75-77. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanderstraeten E. bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderstraeten E. bvba is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderstraeten E. bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderstraeten E. bvba, openstaande posities, locatie van Vanderstraeten E. bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderstraeten E. bvba is a company, that was registered 1992 in Deinze, 1930 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Vanderstraeten E. bvba, company assigned to the tax number BE05956756591. The company Vanderstraeten E. bvba is located at the address: E3 laan 75-77. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanderstraeten E. bvba were not found.
The main activity of Vanderstraeten E. bvba is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderstraeten E. bvba is not available. You also can look at reviews of Vanderstraeten E. bvba, open positions, location of Vanderstraeten E. bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderstraeten E. bvba, Deinze, 1930 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderstraeten E. bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderstraeten E. bvba, Deinze, 1930 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderstraeten E. bvba, employees, financial statistics.