Vancoppenolle,Philip

Contactgegevens Vancoppenolle,Philip: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vancoppenolle,Philip: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vancoppenolle,Philip

Regio (region): Duffel Duffel - BE, België

Adres (address): Kremerslei 2, België

Telefoon (phone): 0475 512430 0475 512430

Fax (fax): +32 (86) 938-78-65 +32 (86) 938-78-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vancoppenolle,Philip: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vancoppenolle,Philip"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vancoppenolle,Philip"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vancoppenolle,Philip, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vancoppenolle,Philip. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vancoppenolle,Philip, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vancoppenolle,Philip. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vancoppenolle,Philip
Products information Vancoppenolle,Philip

BTW identificatienummer (tax): BE07640411376
Ondernemingsnummer: 3537841796
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vancoppenolle,Philip zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vancoppenolle,Philip
(Get full report from official database of BE for Vancoppenolle,Philip)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vancoppenolle,Philip
Addition kinds of activities for Vancoppenolle,Philip

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij Vancoppenolle,Philip: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vancoppenolle,Philip: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vancoppenolle,Philip. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vancoppenolle,Philip. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Vancoppenolle,Philip in sociale netwerken
Look for responds of Vancoppenolle,Philip in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vancoppenolle,Philip. Laat een reactie achter voor Vancoppenolle,Philip. Vancoppenolle,Philip bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vancoppenolle,Philip. Leave a respond for Vancoppenolle,Philip. Vancoppenolle,Philip on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vancoppenolle,Philip op de google maps. Adres en contacten Vancoppenolle,Philip
Location of Vancoppenolle,Philip on the google maps. Address and contacts of Vancoppenolle,Philip

Andere gerelateerde bedrijven als come Vancoppenolle,Philip Vancoppenolle,Philip: De Mets Machineconstructie NV | Van Beneden | Bezemer & Co NV | Vandekasteele Graphic Concept SPRL | Hadima NV

Other related companies as Vancoppenolle,Philip: De Mets Machineconstructie NV | Van Beneden | Bezemer & Co NV | Vandekasteele Graphic Concept SPRL | Hadima NV

Vancoppenolle,Philip is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Duffel Duffel - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vancoppenolle,Philip, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07640411376. Het bedrijf Vancoppenolle,Philip bevindt zich op het adres: Kremerslei 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vancoppenolle,Philip zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vancoppenolle,Philip is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vancoppenolle,Philip is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vancoppenolle,Philip, openstaande posities, locatie van Vancoppenolle,Philip op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vancoppenolle,Philip is a company, that was registered 1997 in Duffel Duffel - BE region, Belgium. Full name of company is Vancoppenolle,Philip, company assigned to the tax number BE07640411376. The company Vancoppenolle,Philip is located at the address: Kremerslei 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vancoppenolle,Philip were not found.
The main activity of Vancoppenolle,Philip is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vancoppenolle,Philip is not available. You also can look at reviews of Vancoppenolle,Philip, open positions, location of Vancoppenolle,Philip on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vancoppenolle,Philip, Duffel Duffel - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vancoppenolle,Philip, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vancoppenolle,Philip, Duffel Duffel - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vancoppenolle,Philip, employees, financial statistics.