Van der Auwera,Ann

Contactgegevens Van der Auwera,Ann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Auwera,Ann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Auwera,Ann

Regio (region): Antwerpen Antwerpen - BE, België

Adres (address): Kipdorpvest 40, België

Telefoon (phone): +32 3 202 84 44 +32 3 202 84 44

Fax (fax): +32 (61) 572-33-23 +32 (61) 572-33-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Auwera,Ann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Auwera,Ann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Auwera,Ann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Auwera,Ann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Auwera,Ann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Auwera,Ann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Auwera,Ann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Auwera,Ann
Products information Van der Auwera,Ann

BTW identificatienummer (tax): BE04078369140
Ondernemingsnummer: 1310638427
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van der Auwera,Ann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Auwera,Ann
(Get full report from official database of BE for Van der Auwera,Ann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Auwera,Ann
Addition kinds of activities for Van der Auwera,Ann

334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
24990602. Tuinstokken, hout | Yard sticks, wood
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij Van der Auwera,Ann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Auwera,Ann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Auwera,Ann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Auwera,Ann. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van Van der Auwera,Ann in sociale netwerken
Look for responds of Van der Auwera,Ann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Auwera,Ann. Laat een reactie achter voor Van der Auwera,Ann. Van der Auwera,Ann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Auwera,Ann. Leave a respond for Van der Auwera,Ann. Van der Auwera,Ann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Auwera,Ann op de google maps. Adres en contacten Van der Auwera,Ann
Location of Van der Auwera,Ann on the google maps. Address and contacts of Van der Auwera,Ann

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Auwera,Ann Van der Auwera,Ann: LABO DE WITTE TANDTECHN. BVBA | Liebert Hiross Benelux b.v. | Succes-H Van Reeth BVBA | ALLMATIC SERVICE NV | Willems Geert bvba

Other related companies as Van der Auwera,Ann: LABO DE WITTE TANDTECHN. BVBA | Liebert Hiross Benelux b.v. | Succes-H Van Reeth BVBA | ALLMATIC SERVICE NV | Willems Geert bvba

Van der Auwera,Ann is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerpen - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Auwera,Ann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04078369140. Het bedrijf Van der Auwera,Ann bevindt zich op het adres: Kipdorpvest 40. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van der Auwera,Ann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Auwera,Ann is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Auwera,Ann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Auwera,Ann, openstaande posities, locatie van Van der Auwera,Ann op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van der Auwera,Ann is a company, that was registered 1997 in Antwerpen Antwerpen - BE region, Belgium. Full name of company is Van der Auwera,Ann, company assigned to the tax number BE04078369140. The company Van der Auwera,Ann is located at the address: Kipdorpvest 40. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van der Auwera,Ann were not found.
The main activity of Van der Auwera,Ann is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Auwera,Ann is not available. You also can look at reviews of Van der Auwera,Ann, open positions, location of Van der Auwera,Ann on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Auwera,Ann, Antwerpen Antwerpen - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Auwera,Ann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Auwera,Ann, Antwerpen Antwerpen - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Auwera,Ann, employees, financial statistics.