Sinaf B

Contactgegevens Sinaf B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sinaf B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sinaf B

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 198,7500, België

Telefoon (phone): 069 22 74 78 069 22 74 78

Fax (fax): 069 84 03 25 069 84 03 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sinaf B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sinaf B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sinaf B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sinaf B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sinaf B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sinaf B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sinaf B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sinaf B
Products information Sinaf B

BTW identificatienummer (tax): BE09281494140
Ondernemingsnummer: 4826263427
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sinaf B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sinaf B
(Get full report from official database of BE for Sinaf B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sinaf B
Addition kinds of activities for Sinaf B

28650318. nitrofenol | Nitrophenol
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
58130106. Wijnbar | Wine bar
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij Sinaf B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sinaf B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sinaf B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sinaf B. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Sinaf B in sociale netwerken
Look for responds of Sinaf B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sinaf B. Laat een reactie achter voor Sinaf B. Sinaf B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sinaf B. Leave a respond for Sinaf B. Sinaf B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sinaf B op de google maps. Adres en contacten Sinaf B
Location of Sinaf B on the google maps. Address and contacts of Sinaf B

Andere gerelateerde bedrijven als come Sinaf B Sinaf B: Westhoek Expo NV | Xerxes Advanced Information Systems BVBA | Nieuwbouw BVBA | Teletechnics BVBA | Abbeloos, Marietherese

Other related companies as Sinaf B: Westhoek Expo NV | Xerxes Advanced Information Systems BVBA | Nieuwbouw BVBA | Teletechnics BVBA | Abbeloos, Marietherese

Sinaf B is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is Sinaf B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09281494140. Het bedrijf Sinaf B bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 198,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sinaf B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sinaf B is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sinaf B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sinaf B, openstaande posities, locatie van Sinaf B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sinaf B is a company, that was registered 2001 in Tournai region, Belgium. Full name of company is Sinaf B, company assigned to the tax number BE09281494140. The company Sinaf B is located at the address: Chaussée de Bruxelles 198,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sinaf B were not found.
The main activity of Sinaf B is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sinaf B is not available. You also can look at reviews of Sinaf B, open positions, location of Sinaf B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sinaf B, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sinaf B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sinaf B, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sinaf B, employees, financial statistics.