Van Rossem - Catherine Verkest

Contactgegevens Van Rossem - Catherine Verkest: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Rossem - Catherine Verkest: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Rossem - Catherine Verkest

Regio (region): Mariakerke West-Vlaanderen B-9030 - BE, België

Adres (address): Pinksterbloemstraat 10, België

Telefoon (phone): +32 3 7664510 +32 3 7664510

Fax (fax): +32 3 7660019 +32 3 7660019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Rossem - Catherine Verkest: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Rossem - Catherine Verkest"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Rossem - Catherine Verkest"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Rossem - Catherine Verkest, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Rossem - Catherine Verkest. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Rossem - Catherine Verkest, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Rossem - Catherine Verkest. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Rossem - Catherine Verkest
Products information Van Rossem - Catherine Verkest

BTW identificatienummer (tax): BE07695892333
Ondernemingsnummer: 7875793457
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Rossem - Catherine Verkest zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Rossem - Catherine Verkest
(Get full report from official database of BE for Van Rossem - Catherine Verkest)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Rossem - Catherine Verkest
Addition kinds of activities for Van Rossem - Catherine Verkest

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
28990108. Wierook | Incense
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver

Werken bij Van Rossem - Catherine Verkest: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Rossem - Catherine Verkest: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Rossem - Catherine Verkest. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Rossem - Catherine Verkest. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Van Rossem - Catherine Verkest in sociale netwerken
Look for responds of Van Rossem - Catherine Verkest in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Rossem - Catherine Verkest. Laat een reactie achter voor Van Rossem - Catherine Verkest. Van Rossem - Catherine Verkest bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Rossem - Catherine Verkest. Leave a respond for Van Rossem - Catherine Verkest. Van Rossem - Catherine Verkest on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Rossem - Catherine Verkest op de google maps. Adres en contacten Van Rossem - Catherine Verkest
Location of Van Rossem - Catherine Verkest on the google maps. Address and contacts of Van Rossem - Catherine Verkest

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Rossem - Catherine Verkest Van Rossem - Catherine Verkest: Adak NV | GARAGE VERDONCK BVBA | A A ABILITY ACCESS sa SA | Hormonenvrij Vlees/ Plattelandsontwikkeling | Lift It B.V.B.A.

Other related companies as Van Rossem - Catherine Verkest: Adak NV | GARAGE VERDONCK BVBA | A A ABILITY ACCESS sa SA | Hormonenvrij Vlees/ Plattelandsontwikkeling | Lift It B.V.B.A.

Van Rossem - Catherine Verkest is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Mariakerke West-Vlaanderen B-9030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Rossem - Catherine Verkest, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07695892333. Het bedrijf Van Rossem - Catherine Verkest bevindt zich op het adres: Pinksterbloemstraat 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Rossem - Catherine Verkest zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Rossem - Catherine Verkest is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Rossem - Catherine Verkest is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Rossem - Catherine Verkest, openstaande posities, locatie van Van Rossem - Catherine Verkest op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Rossem - Catherine Verkest is a company, that was registered 2009 in Mariakerke West-Vlaanderen B-9030 - BE region, Belgium. Full name of company is Van Rossem - Catherine Verkest, company assigned to the tax number BE07695892333. The company Van Rossem - Catherine Verkest is located at the address: Pinksterbloemstraat 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Rossem - Catherine Verkest were not found.
The main activity of Van Rossem - Catherine Verkest is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Rossem - Catherine Verkest is not available. You also can look at reviews of Van Rossem - Catherine Verkest, open positions, location of Van Rossem - Catherine Verkest on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Rossem - Catherine Verkest, Mariakerke West-Vlaanderen B-9030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Rossem - Catherine Verkest, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Rossem - Catherine Verkest, Mariakerke West-Vlaanderen B-9030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Rossem - Catherine Verkest, employees, financial statistics.