Van Nieuwenhove

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Nieuwenhove
Private companiesReal Estate • Van Nieuwenhove

Contactgegevens Van Nieuwenhove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nieuwenhove: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nieuwenhove

Regio (region): Zottegem Oost- 11111 - BE, België

Adres (address): Pastoriestraat 104, België

Telefoon (phone): 00329 360.13.57 00329 360.13.57

Fax (fax): 00329/360.71.54 00329/360.71.54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nieuwenhove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nieuwenhove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nieuwenhove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nieuwenhove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nieuwenhove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nieuwenhove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nieuwenhove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nieuwenhove
Products information Van Nieuwenhove

BTW identificatienummer (tax): BE01954986572
Ondernemingsnummer: 6153686523
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Nieuwenhove zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nieuwenhove
(Get full report from official database of BE for Van Nieuwenhove)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nieuwenhove
Addition kinds of activities for Van Nieuwenhove

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Van Nieuwenhove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nieuwenhove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nieuwenhove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nieuwenhove. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Van Nieuwenhove in sociale netwerken
Look for responds of Van Nieuwenhove in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nieuwenhove. Laat een reactie achter voor Van Nieuwenhove. Van Nieuwenhove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nieuwenhove. Leave a respond for Van Nieuwenhove. Van Nieuwenhove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nieuwenhove op de google maps. Adres en contacten Van Nieuwenhove
Location of Van Nieuwenhove on the google maps. Address and contacts of Van Nieuwenhove

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nieuwenhove Van Nieuwenhove: FE & T NV | Jetscreen | DEDERIX SPRL | DEKINDEREN PATRICK | Nathalie

Other related companies as Van Nieuwenhove: FE & T NV | Jetscreen | DEDERIX SPRL | DEKINDEREN PATRICK | Nathalie

Van Nieuwenhove is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Zottegem Oost- 11111 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nieuwenhove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01954986572. Het bedrijf Van Nieuwenhove bevindt zich op het adres: Pastoriestraat 104. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Nieuwenhove zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nieuwenhove is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nieuwenhove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nieuwenhove, openstaande posities, locatie van Van Nieuwenhove op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Nieuwenhove is a company, that was registered 1988 in Zottegem Oost- 11111 - BE region, Belgium. Full name of company is Van Nieuwenhove, company assigned to the tax number BE01954986572. The company Van Nieuwenhove is located at the address: Pastoriestraat 104. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Nieuwenhove were not found.
The main activity of Van Nieuwenhove is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nieuwenhove is not available. You also can look at reviews of Van Nieuwenhove, open positions, location of Van Nieuwenhove on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nieuwenhove, Zottegem Oost- 11111 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nieuwenhove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nieuwenhove, Zottegem Oost- 11111 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nieuwenhove, employees, financial statistics.