Van Eccelpoel, Ivan

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Van Eccelpoel, Ivan
Private companiesMembership Organizations • Van Eccelpoel, Ivan

Contactgegevens Van Eccelpoel, Ivan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eccelpoel, Ivan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eccelpoel, Ivan

Regio (region): Herselt Herselt - BE, België

Adres (address): Bosstraat 18, België

Telefoon (phone): 32 474 968375 32 474 968375

Fax (fax): +32 (87) 386-51-45 +32 (87) 386-51-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eccelpoel, Ivan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eccelpoel, Ivan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eccelpoel, Ivan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eccelpoel, Ivan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eccelpoel, Ivan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eccelpoel, Ivan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eccelpoel, Ivan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eccelpoel, Ivan
Products information Van Eccelpoel, Ivan

BTW identificatienummer (tax): BE03657867431
Ondernemingsnummer: 5457153320
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Eccelpoel, Ivan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eccelpoel, Ivan
(Get full report from official database of BE for Van Eccelpoel, Ivan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eccelpoel, Ivan
Addition kinds of activities for Van Eccelpoel, Ivan

203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
57319905. platenspelers | Phonographs

Werken bij Van Eccelpoel, Ivan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eccelpoel, Ivan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eccelpoel, Ivan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eccelpoel, Ivan. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Van Eccelpoel, Ivan in sociale netwerken
Look for responds of Van Eccelpoel, Ivan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eccelpoel, Ivan. Laat een reactie achter voor Van Eccelpoel, Ivan. Van Eccelpoel, Ivan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eccelpoel, Ivan. Leave a respond for Van Eccelpoel, Ivan. Van Eccelpoel, Ivan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eccelpoel, Ivan op de google maps. Adres en contacten Van Eccelpoel, Ivan
Location of Van Eccelpoel, Ivan on the google maps. Address and contacts of Van Eccelpoel, Ivan

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eccelpoel, Ivan Van Eccelpoel, Ivan: Peeters-De Keersmaeker NV | HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv | BRAINPOLE SPRL | Kruiskip BVBA | men@work

Other related companies as Van Eccelpoel, Ivan: Peeters-De Keersmaeker NV | HAKON CENTRUM VOOR KONDITIETRAINING sv | BRAINPOLE SPRL | Kruiskip BVBA | men@work

Van Eccelpoel, Ivan is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Herselt Herselt - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eccelpoel, Ivan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03657867431. Het bedrijf Van Eccelpoel, Ivan bevindt zich op het adres: Bosstraat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Eccelpoel, Ivan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eccelpoel, Ivan is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eccelpoel, Ivan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eccelpoel, Ivan, openstaande posities, locatie van Van Eccelpoel, Ivan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Eccelpoel, Ivan is a company, that was registered 1995 in Herselt Herselt - BE region, Belgium. Full name of company is Van Eccelpoel, Ivan, company assigned to the tax number BE03657867431. The company Van Eccelpoel, Ivan is located at the address: Bosstraat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Eccelpoel, Ivan were not found.
The main activity of Van Eccelpoel, Ivan is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eccelpoel, Ivan is not available. You also can look at reviews of Van Eccelpoel, Ivan, open positions, location of Van Eccelpoel, Ivan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eccelpoel, Ivan, Herselt Herselt - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eccelpoel, Ivan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eccelpoel, Ivan, Herselt Herselt - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eccelpoel, Ivan, employees, financial statistics.