Vael Electronics

Contactgegevens Vael Electronics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vael Electronics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vael Electronics

Regio (region): St Niklaas, 9100 - BE, België

Adres (address): Nieuwstraat 153-155, België

Telefoon (phone): 32.3.7774481 32.3.7774481

Fax (fax): 32.3.7660871 32.3.7660871

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vael Electronics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vael Electronics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vael Electronics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vael Electronics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vael Electronics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vael Electronics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vael Electronics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vael Electronics
Products information Vael Electronics

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vael Electronics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vael Electronics
(Get full report from official database of BE for Vael Electronics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vael Electronics
Addition kinds of activities for Vael Electronics

327500. Gipsproducten | Gypsum products
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
27540300. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij Vael Electronics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vael Electronics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vael Electronics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vael Electronics. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Vael Electronics in sociale netwerken
Look for responds of Vael Electronics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vael Electronics. Laat een reactie achter voor Vael Electronics. Vael Electronics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vael Electronics. Leave a respond for Vael Electronics. Vael Electronics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vael Electronics op de google maps. Adres en contacten Vael Electronics
Location of Vael Electronics on the google maps. Address and contacts of Vael Electronics

Andere gerelateerde bedrijven als come Vael Electronics Vael Electronics: CENTRE FUNERAIRE DE ROBERMONT-LIEGE | Ann Staar Collection SPRL | RUSTENHOVE R.V.T. | Brasschaat Cleaning B.V.B.A. | Jan Maes N.V.

Other related companies as Vael Electronics: CENTRE FUNERAIRE DE ROBERMONT-LIEGE | Ann Staar Collection SPRL | RUSTENHOVE R.V.T. | Brasschaat Cleaning B.V.B.A. | Jan Maes N.V.

Vael Electronics is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio St Niklaas, 9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Vael Electronics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf Vael Electronics bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 153-155. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vael Electronics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vael Electronics is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vael Electronics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vael Electronics, openstaande posities, locatie van Vael Electronics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vael Electronics is a company, that was registered 2004 in St Niklaas, 9100 - BE region, Belgium. Full name of company is Vael Electronics, company assigned to the tax number BE08963714599. The company Vael Electronics is located at the address: Nieuwstraat 153-155. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vael Electronics were not found.
The main activity of Vael Electronics is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vael Electronics is not available. You also can look at reviews of Vael Electronics, open positions, location of Vael Electronics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vael Electronics, St Niklaas, 9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vael Electronics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vael Electronics, St Niklaas, 9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vael Electronics, employees, financial statistics.