AEGEE Europe VZW

Contactgegevens AEGEE Europe VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEGEE Europe VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEGEE Europe VZW

Regio (region): Etterbeek1, België

Adres (address): Postbus 72,1040, België

Telefoon (phone): 02 245 23 00 02 245 23 00

Fax (fax): +32 (53) 823-27-65 +32 (53) 823-27-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEGEE Europe VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEGEE Europe VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEGEE Europe VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEGEE Europe VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEGEE Europe VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEGEE Europe VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEGEE Europe VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEGEE Europe VZW
Products information AEGEE Europe VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09136199951
Ondernemingsnummer: 6253112792
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AEGEE Europe VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEGEE Europe VZW
(Get full report from official database of BE for AEGEE Europe VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEGEE Europe VZW
Addition kinds of activities for AEGEE Europe VZW

07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij AEGEE Europe VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEGEE Europe VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEGEE Europe VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEGEE Europe VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van AEGEE Europe VZW in sociale netwerken
Look for responds of AEGEE Europe VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEGEE Europe VZW. Laat een reactie achter voor AEGEE Europe VZW. AEGEE Europe VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEGEE Europe VZW. Leave a respond for AEGEE Europe VZW. AEGEE Europe VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEGEE Europe VZW op de google maps. Adres en contacten AEGEE Europe VZW
Location of AEGEE Europe VZW on the google maps. Address and contacts of AEGEE Europe VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come AEGEE Europe VZW AEGEE Europe VZW: Bajart SA | Cabletray SA | Sega-National Music Cy | Metalix Schaffen NV | Twin Sweets BVBA

Other related companies as AEGEE Europe VZW: Bajart SA | Cabletray SA | Sega-National Music Cy | Metalix Schaffen NV | Twin Sweets BVBA

AEGEE Europe VZW is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Etterbeek1, België. De volledige naam van het bedrijf is AEGEE Europe VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09136199951. Het bedrijf AEGEE Europe VZW bevindt zich op het adres: Postbus 72,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AEGEE Europe VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEGEE Europe VZW is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEGEE Europe VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEGEE Europe VZW, openstaande posities, locatie van AEGEE Europe VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AEGEE Europe VZW is a company, that was registered 1998 in Etterbeek1 region, Belgium. Full name of company is AEGEE Europe VZW, company assigned to the tax number BE09136199951. The company AEGEE Europe VZW is located at the address: Postbus 72,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AEGEE Europe VZW were not found.
The main activity of AEGEE Europe VZW is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AEGEE Europe VZW is not available. You also can look at reviews of AEGEE Europe VZW, open positions, location of AEGEE Europe VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEGEE Europe VZW, Etterbeek1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEGEE Europe VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEGEE Europe VZW, Etterbeek1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEGEE Europe VZW, employees, financial statistics.