VREDESEILANDEN-COOPIBO

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VREDESEILANDEN-COOPIBO
Private companiesLegal Services • VREDESEILANDEN-COOPIBO

Contactgegevens VREDESEILANDEN-COOPIBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VREDESEILANDEN-COOPIBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VREDESEILANDEN-COOPIBO

Regio (region): LEUVEN BRABANT 3000 - BE, België

Adres (address): Blijde Inkomststraat 50, België

Telefoon (phone): 0032 16 31 65 80 0032 16 31 65 80

Fax (fax): 0032 16 31 65 81 0032 16 31 65 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VREDESEILANDEN-COOPIBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VREDESEILANDEN-COOPIBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VREDESEILANDEN-COOPIBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VREDESEILANDEN-COOPIBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VREDESEILANDEN-COOPIBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VREDESEILANDEN-COOPIBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VREDESEILANDEN-COOPIBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VREDESEILANDEN-COOPIBO
Products information VREDESEILANDEN-COOPIBO

BTW identificatienummer (tax): BE04942443847
Ondernemingsnummer: 6316558837
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VREDESEILANDEN-COOPIBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VREDESEILANDEN-COOPIBO
(Get full report from official database of BE for VREDESEILANDEN-COOPIBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VREDESEILANDEN-COOPIBO
Addition kinds of activities for VREDESEILANDEN-COOPIBO

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
232602. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor

Werken bij VREDESEILANDEN-COOPIBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VREDESEILANDEN-COOPIBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VREDESEILANDEN-COOPIBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VREDESEILANDEN-COOPIBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • PHP Developer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: INTRACTO GROUP

    Type: Vaste Job

    Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van VREDESEILANDEN-COOPIBO in sociale netwerken
Look for responds of VREDESEILANDEN-COOPIBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VREDESEILANDEN-COOPIBO. Laat een reactie achter voor VREDESEILANDEN-COOPIBO. VREDESEILANDEN-COOPIBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VREDESEILANDEN-COOPIBO. Leave a respond for VREDESEILANDEN-COOPIBO. VREDESEILANDEN-COOPIBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VREDESEILANDEN-COOPIBO op de google maps. Adres en contacten VREDESEILANDEN-COOPIBO
Location of VREDESEILANDEN-COOPIBO on the google maps. Address and contacts of VREDESEILANDEN-COOPIBO

Andere gerelateerde bedrijven als come VREDESEILANDEN-COOPIBO VREDESEILANDEN-COOPIBO: Montessori Children's Centre | Lefebvre-Vanhaverbeke BVBA | Lahousse Y | Standaard Special Projects N.V. | Pronor nv

Other related companies as VREDESEILANDEN-COOPIBO: Montessori Children's Centre | Lefebvre-Vanhaverbeke BVBA | Lahousse Y | Standaard Special Projects N.V. | Pronor nv

VREDESEILANDEN-COOPIBO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio LEUVEN BRABANT 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VREDESEILANDEN-COOPIBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942443847. Het bedrijf VREDESEILANDEN-COOPIBO bevindt zich op het adres: Blijde Inkomststraat 50. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VREDESEILANDEN-COOPIBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VREDESEILANDEN-COOPIBO is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VREDESEILANDEN-COOPIBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VREDESEILANDEN-COOPIBO, openstaande posities, locatie van VREDESEILANDEN-COOPIBO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VREDESEILANDEN-COOPIBO is a company, that was registered 1997 in LEUVEN BRABANT 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is VREDESEILANDEN-COOPIBO, company assigned to the tax number BE04942443847. The company VREDESEILANDEN-COOPIBO is located at the address: Blijde Inkomststraat 50. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VREDESEILANDEN-COOPIBO were not found.
The main activity of VREDESEILANDEN-COOPIBO is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VREDESEILANDEN-COOPIBO is not available. You also can look at reviews of VREDESEILANDEN-COOPIBO, open positions, location of VREDESEILANDEN-COOPIBO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VREDESEILANDEN-COOPIBO, LEUVEN BRABANT 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VREDESEILANDEN-COOPIBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VREDESEILANDEN-COOPIBO, LEUVEN BRABANT 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VREDESEILANDEN-COOPIBO, employees, financial statistics.