ACV-OOSTENDE-WESTHOEK

Contactgegevens ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACV-OOSTENDE-WESTHOEK

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Kanunnik Dokter Louis Colensstraat 7,8400, België

Telefoon (phone): 059 55 25 10; 059 55 25 11 059 55 25 10; 059 55 25 11

Fax (fax): +32 (86) 790-72-36 +32 (86) 790-72-36

E-Mail: ACV: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACV-OOSTENDE-WESTHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACV-OOSTENDE-WESTHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACV-OOSTENDE-WESTHOEK
Products information ACV-OOSTENDE-WESTHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE09325988769
Ondernemingsnummer: 4117095947
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACV-OOSTENDE-WESTHOEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACV-OOSTENDE-WESTHOEK
(Get full report from official database of BE for ACV-OOSTENDE-WESTHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACV-OOSTENDE-WESTHOEK
Addition kinds of activities for ACV-OOSTENDE-WESTHOEK

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK in sociale netwerken
Look for responds of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Laat een reactie achter voor ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. ACV-OOSTENDE-WESTHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. Leave a respond for ACV-OOSTENDE-WESTHOEK. ACV-OOSTENDE-WESTHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACV-OOSTENDE-WESTHOEK op de google maps. Adres en contacten ACV-OOSTENDE-WESTHOEK
Location of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK on the google maps. Address and contacts of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ACV-OOSTENDE-WESTHOEK ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: Bizibit NV | GANDAGAS LPG | CARRELAGES GRIMALDI | De Waal NV | Ummels A.

Other related companies as ACV-OOSTENDE-WESTHOEK: Bizibit NV | GANDAGAS LPG | CARRELAGES GRIMALDI | De Waal NV | Ummels A.

ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09325988769. Het bedrijf ACV-OOSTENDE-WESTHOEK bevindt zich op het adres: Kanunnik Dokter Louis Colensstraat 7,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACV-OOSTENDE-WESTHOEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, openstaande posities, locatie van ACV-OOSTENDE-WESTHOEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie ACV: [email protected]

ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is a company, that was registered 1998 in Oostende region, Belgium. Full name of company is ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, company assigned to the tax number BE09325988769. The company ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is located at the address: Kanunnik Dokter Louis Colensstraat 7,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACV-OOSTENDE-WESTHOEK were not found.
The main activity of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK is not available. You also can look at reviews of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, open positions, location of ACV-OOSTENDE-WESTHOEK on the map. For more information, write us to email ACV: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACV-OOSTENDE-WESTHOEK, employees, financial statistics.