VLD - Afdeling Duffel

Contactgegevens VLD - Afdeling Duffel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLD - Afdeling Duffel: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLD - Afdeling Duffel

Regio (region): Duffel, 2570 - BE, België

Adres (address): P/a Kremerslei 32, België

Telefoon (phone): 32 15 31 09 87 32 15 31 09 87

Fax (fax): +32 (16) 102-39-14 +32 (16) 102-39-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLD - Afdeling Duffel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLD - Afdeling Duffel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLD - Afdeling Duffel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLD - Afdeling Duffel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLD - Afdeling Duffel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLD - Afdeling Duffel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLD - Afdeling Duffel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLD - Afdeling Duffel
Products information VLD - Afdeling Duffel

BTW identificatienummer (tax): BE03201660156
Ondernemingsnummer: 8950531005
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VLD - Afdeling Duffel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLD - Afdeling Duffel
(Get full report from official database of BE for VLD - Afdeling Duffel)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLD - Afdeling Duffel
Addition kinds of activities for VLD - Afdeling Duffel

17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
33120301. Billets, staal | Billets, steel
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij VLD - Afdeling Duffel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLD - Afdeling Duffel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLD - Afdeling Duffel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLD - Afdeling Duffel. Looking for open vacancies in other companies

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van VLD - Afdeling Duffel in sociale netwerken
Look for responds of VLD - Afdeling Duffel in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLD - Afdeling Duffel. Laat een reactie achter voor VLD - Afdeling Duffel. VLD - Afdeling Duffel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLD - Afdeling Duffel. Leave a respond for VLD - Afdeling Duffel. VLD - Afdeling Duffel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLD - Afdeling Duffel op de google maps. Adres en contacten VLD - Afdeling Duffel
Location of VLD - Afdeling Duffel on the google maps. Address and contacts of VLD - Afdeling Duffel

Andere gerelateerde bedrijven als come VLD - Afdeling Duffel VLD - Afdeling Duffel: BRIGGS & STRATTON-DENSERCO | DEPIREUX LEON | Luc Rentmeesters SPRL | C.D.C. NV | Papier Present BVBA

Other related companies as VLD - Afdeling Duffel: BRIGGS & STRATTON-DENSERCO | DEPIREUX LEON | Luc Rentmeesters SPRL | C.D.C. NV | Papier Present BVBA

VLD - Afdeling Duffel is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Duffel, 2570 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VLD - Afdeling Duffel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201660156. Het bedrijf VLD - Afdeling Duffel bevindt zich op het adres: P/a Kremerslei 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VLD - Afdeling Duffel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLD - Afdeling Duffel is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLD - Afdeling Duffel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLD - Afdeling Duffel, openstaande posities, locatie van VLD - Afdeling Duffel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VLD - Afdeling Duffel is a company, that was registered 2017 in Duffel, 2570 - BE region, Belgium. Full name of company is VLD - Afdeling Duffel, company assigned to the tax number BE03201660156. The company VLD - Afdeling Duffel is located at the address: P/a Kremerslei 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VLD - Afdeling Duffel were not found.
The main activity of VLD - Afdeling Duffel is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLD - Afdeling Duffel is not available. You also can look at reviews of VLD - Afdeling Duffel, open positions, location of VLD - Afdeling Duffel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLD - Afdeling Duffel, Duffel, 2570 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLD - Afdeling Duffel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLD - Afdeling Duffel, Duffel, 2570 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLD - Afdeling Duffel, employees, financial statistics.