VERVAEKE FIBRE N.V

Contactgegevens VERVAEKE FIBRE N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVAEKE FIBRE N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVAEKE FIBRE N.V

Regio (region): 8520 KUURNE, - BE, België

Adres (address): kortrijksestraat 68, België

Telefoon (phone): 32).56.712055 32).56.712055

Fax (fax): 32).56.705320 32).56.705320

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVAEKE FIBRE N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVAEKE FIBRE N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVAEKE FIBRE N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVAEKE FIBRE N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVAEKE FIBRE N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVAEKE FIBRE N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVAEKE FIBRE N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVAEKE FIBRE N.V
Products information VERVAEKE FIBRE N.V

BTW identificatienummer (tax): BE05320922851
Ondernemingsnummer: 7839813232
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERVAEKE FIBRE N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVAEKE FIBRE N.V
(Get full report from official database of BE for VERVAEKE FIBRE N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVAEKE FIBRE N.V
Addition kinds of activities for VERVAEKE FIBRE N.V

02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal
76990300. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
79991409. Roeiboot en kanoverhuur | Rowboat and canoe rental
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij VERVAEKE FIBRE N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVAEKE FIBRE N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVAEKE FIBRE N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVAEKE FIBRE N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van VERVAEKE FIBRE N.V in sociale netwerken
Look for responds of VERVAEKE FIBRE N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVAEKE FIBRE N.V. Laat een reactie achter voor VERVAEKE FIBRE N.V. VERVAEKE FIBRE N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVAEKE FIBRE N.V. Leave a respond for VERVAEKE FIBRE N.V. VERVAEKE FIBRE N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVAEKE FIBRE N.V op de google maps. Adres en contacten VERVAEKE FIBRE N.V
Location of VERVAEKE FIBRE N.V on the google maps. Address and contacts of VERVAEKE FIBRE N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVAEKE FIBRE N.V VERVAEKE FIBRE N.V: AGENCE CREVITS | Maréchal Electric | Softwareshop BVBA | Vanobbergen P | SOCSER S.A

Other related companies as VERVAEKE FIBRE N.V: AGENCE CREVITS | Maréchal Electric | Softwareshop BVBA | Vanobbergen P | SOCSER S.A

VERVAEKE FIBRE N.V is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio 8520 KUURNE, - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVAEKE FIBRE N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05320922851. Het bedrijf VERVAEKE FIBRE N.V bevindt zich op het adres: kortrijksestraat 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERVAEKE FIBRE N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVAEKE FIBRE N.V is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVAEKE FIBRE N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVAEKE FIBRE N.V, openstaande posities, locatie van VERVAEKE FIBRE N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVAEKE FIBRE N.V is a company, that was registered 1998 in 8520 KUURNE, - BE region, Belgium. Full name of company is VERVAEKE FIBRE N.V, company assigned to the tax number BE05320922851. The company VERVAEKE FIBRE N.V is located at the address: kortrijksestraat 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERVAEKE FIBRE N.V were not found.
The main activity of VERVAEKE FIBRE N.V is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVAEKE FIBRE N.V is not available. You also can look at reviews of VERVAEKE FIBRE N.V, open positions, location of VERVAEKE FIBRE N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVAEKE FIBRE N.V, 8520 KUURNE, - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVAEKE FIBRE N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVAEKE FIBRE N.V, 8520 KUURNE, - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVAEKE FIBRE N.V, employees, financial statistics.