VEREECKE, KRISTOF

Contactgegevens VEREECKE, KRISTOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEREECKE, KRISTOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEREECKE, KRISTOF

Regio (region): Kontich ANTWERPEN 2550 - BE, België

Adres (address): Biesaard 15, België

Telefoon (phone): 32 486 511149 32 486 511149

Fax (fax): +32 (15) 666-66-24 +32 (15) 666-66-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEREECKE, KRISTOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEREECKE, KRISTOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEREECKE, KRISTOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEREECKE, KRISTOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEREECKE, KRISTOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEREECKE, KRISTOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEREECKE, KRISTOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEREECKE, KRISTOF
Products information VEREECKE, KRISTOF

BTW identificatienummer (tax): BE03104431152
Ondernemingsnummer: 8833526611
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VEREECKE, KRISTOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEREECKE, KRISTOF
(Get full report from official database of BE for VEREECKE, KRISTOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEREECKE, KRISTOF
Addition kinds of activities for VEREECKE, KRISTOF

421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
34960113. Geweven draad producten, niet inbegrepen | Woven wire products, nec
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
35590302. Ontvettingsmachines, automotive en industriële | Degreasing machines, automotive and industrial
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
39440311. Dominoes | Dominoes
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel

Werken bij VEREECKE, KRISTOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEREECKE, KRISTOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEREECKE, KRISTOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEREECKE, KRISTOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

Zoek naar antwoorden van VEREECKE, KRISTOF in sociale netwerken
Look for responds of VEREECKE, KRISTOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEREECKE, KRISTOF. Laat een reactie achter voor VEREECKE, KRISTOF. VEREECKE, KRISTOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEREECKE, KRISTOF. Leave a respond for VEREECKE, KRISTOF. VEREECKE, KRISTOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEREECKE, KRISTOF op de google maps. Adres en contacten VEREECKE, KRISTOF
Location of VEREECKE, KRISTOF on the google maps. Address and contacts of VEREECKE, KRISTOF

Andere gerelateerde bedrijven als come VEREECKE, KRISTOF VEREECKE, KRISTOF: D MEERT | Banen Team België-Regio Antwerpen | ELGB West-Vlaanderen NV | Minerva B.V.B.A. | Vanlerberghe, Luc

Other related companies as VEREECKE, KRISTOF: D MEERT | Banen Team België-Regio Antwerpen | ELGB West-Vlaanderen NV | Minerva B.V.B.A. | Vanlerberghe, Luc

VEREECKE, KRISTOF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Kontich ANTWERPEN 2550 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VEREECKE, KRISTOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03104431152. Het bedrijf VEREECKE, KRISTOF bevindt zich op het adres: Biesaard 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VEREECKE, KRISTOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEREECKE, KRISTOF is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEREECKE, KRISTOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEREECKE, KRISTOF, openstaande posities, locatie van VEREECKE, KRISTOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEREECKE, KRISTOF is a company, that was registered 2004 in Kontich ANTWERPEN 2550 - BE region, Belgium. Full name of company is VEREECKE, KRISTOF, company assigned to the tax number BE03104431152. The company VEREECKE, KRISTOF is located at the address: Biesaard 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VEREECKE, KRISTOF were not found.
The main activity of VEREECKE, KRISTOF is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VEREECKE, KRISTOF is not available. You also can look at reviews of VEREECKE, KRISTOF, open positions, location of VEREECKE, KRISTOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEREECKE, KRISTOF, Kontich ANTWERPEN 2550 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEREECKE, KRISTOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEREECKE, KRISTOF, Kontich ANTWERPEN 2550 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEREECKE, KRISTOF, employees, financial statistics.